Hörapparater

Hörapparater

horapparat2

Utvecklingen av moderna hörapparater har varit oerhört snabb de senaste åren. Vi är specialiserade på den absolut senaste digitala tekniken. Hörapparaterna anpassas efter din hörselnedsättning och livssituation. Genomgående arbetar vi med diskreta och designade hörapparater som programmeras så att de fungerar med din mobiltelefon, läsplatta, dator och TV. Att fungera bra på både arbete och fritid med våra hörselhjälpmedel är en viktig ledstjärna vid alla våra hörapparatutprovningar. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hörseltest och en kostnadsfri konsultation över hur Eartech kan hjälpa dig till en bättre hörsel!

cic-apparat

Mer än hörapparater

En av Eartechs verkliga styrkor är appar och trådlösa lösningar. Vi vill kunna hjälpa människor med en hörselnedsättning att kunna använda dagens teknik på ett så bra sätt som möjligt.

Via appar kan man idag förstärka ljud och även få ens hörapparater att fungera bättre i olika situationer. Detta är en utveckling som idag sker väldigt snabbt och olika problemsituationer kan vi idag hantera med appar.

Välkommen att kontakta oss för mer information hur olika appar kan hjälpa dig till ett bättre hörande!

hjalpmedel

Rådgivning från våra specialister

Hos Eartech får du alltid kostnadsfri rådgivning av våra specialister oavsett vilka funderingar du har om din hörsel. Skicka din fråga direkt i formuläret till höger eller ring oss på nummer:

020-12 12 26

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.