Inlägget gjort

Hörselklinik Sundbyberg & Mariehäll

hörselklinik Sundbyberg Bromma

Söker du en hörselklinik i Sundbyberg, Mariehäll eller Bromma? Eartech hörselklinik Sundbyberg & Mariehäll expanderar och utökar verksamheten med fler audionomer och utprovningsrum. Mottagningen ligger på Gårdsfogdevägen 18A på gränsen mellan Sundbyberg och Bromma (Mariehäll). Hörselkliniken är auktoriserad av Stockholms läns landsting och du behöver ingen remiss för att besöka oss. Att besöka hörselmottagningen och testa hörseln samt få rådgivning av någon av våra legitimerade audionomer kostar ingenting.

audionom_hörselklinik_sundbyberg

På Eartech hörselklinik satsar vi på hög kvalitet i vårt arbete och vi har väldigt duktiga audionomer som jobbar hos oss. Verksamhetschef på hörselkliniken är Heléne Ljung som tidigare varit chefsaudionom på både Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus (bilden ovan). Tidigare var Heléne verksamhetschef på M&M Hörsel och grundade Audionomerna Sweden AB (numera Audika) där hon var VD mellan 2006-2012. Under den tiden gick Audionomerna Sweden AB från 1 mottagning till 32 hörselmottagningar runt om i Sverige. På vår mottagning arbetar Sara Berget som är en jätteduktig audionom som kommer från Audika. Sara studerade till audionom på Örebro universitet och arbetar måndag-fredag på Gårdsfogdevägen 18A. Våra patienter från Sundbyberg och Bromma kan även stöta på Eva Jansson som även hon verkar på mottagningen. Eva har tidigare varit verksamhetschef för Avesina Hörsel (numera Audika) och blev för några år sedan årets audionom i Sverige. På mottagningen finns även en servicetekniker och en hörselingenjör kopplade. Dessa, Anders Nilsson och Mats Mood, sitter i lokalen bredvid (18C) och kan hjälpa våra patienter med hörapparater eller hörseltekniska hjälpmedel om det finns behov eller önskemål om det. Totalt sett har Eartech hörselklinik ett jättestarkt team på plats för att hjälpa människor i norra Stockholm att höra bättre!

Eartech hörselklinik Sundbyberg & Mariehäll har sedan vi öppnade tidigare under året fått en flygande start. Det är oerhört roligt att vi kan hjälpa människor i vårt närområde till ett bättre hörande.

eartech hörselklinik Sundbyberg Mariehäll

Många reser till vår hörselmottagning via tunnelbana till Sundbyberg centrum, pendeltåg till Sundbybergs station, tvärbana till Karlsbodavägen (Mariehäll) eller så tar man bil eftersom det finns gott om parkeringsplatser vid vår mottagning. Det går också ett stort antal bussar, däribland 509 som går till Brommaplan, som även den passerar Karlsbodavägen. Därifrån är några minuters promenad till oss. Mer information om hur du reser kollektivt till Eartech hörselklinik Sundbyberg & Mariehäll finns på Stockholms lokaltrafiks (SL) reseplanerare. Mottagningen ligger också väldigt nära Bromma flygplats vilket innebär att vi även har patienter från hela Sverige som besöker oss.

Lokalerna är handikappanpassade så om man har rollator eller rullstol är det inga problem. Det finns även separat handikapparkering vid ingången till Gårdsfogdevägen 18 A.

Inför 2018 har vi ytterligare ökat vårt nätverk av öronläkare på Öron-Näsa-Hals (ÖNH) mottagningar runt om i Stockholm. Detta betyder att som patient på Eartech hörselklinik kan du inom ett par veckor få en tid hos en öronläkare om det skulle behövas. Även inom Öron-Näsa-Hals råder vårdval och du betalar bara vanlig patientavgift. På 1177 vårdguiden kan du läsa mer om vårdvalet för öronläkare.

Du kan alltid ringa oss på 020-121226 för information, tidsbokning och rådgivning om vad man kan göra för att höra bättre, mildra besvär med tinnitus eller andra frågor om hörsel eller hörapparater. Här finns vägbeskrivningar till mottagningen. Välkommen till Eartech hörselklinik Sundbyberg & Mariehäll. Livet är värt att höra!