Inlägget gjort

Swedish Game Fair 2018

swedish_game_fair_2018

Årets största vildmarksmässa är Swedish Game Fair 2018. Denna mässa hålls vartannat år på Tullgarns slott i Södermanland. Till mässan kommer jägare, fiskare och friluftsintresserade från hela Sverige. Mässan är utomhus och arrangörerna beräknar att 30% fler besökare kommer än 2016. Inför mässan jobbar man mycket med sociala medier och självklart är Eartech Hörselkliniker med på mässans Youtube-kanal!

gjutna_oronproppar_tullgarn

Vi har varit med på denna mässa sedan 2002. Det är alltid roligt att träffa jägare och diskutera ett av våra absoluta favoritämnen: jakt och hörsel. På Swedish Game Fair 2018 kommer vi att ha audionomer på plats i vår monter och kunna göra avgjutningar för de formgjutna hörselskydden Soundscope pro-tect iHunt. I vår monter kommer vi även ha olika erbjudanden och överraskningar.

öronproppar_jakt-soundscope

Soundscope pro-tect iHunt är ett formgjutet hörselskydd som vunnit ett flertal olika tester av hörselskydd för jakt. Dessa hörselskydd förstärker svaga ljud och skyddar mot smällar. Du har bibehållen riktningshörsel och kan använda glasögon och hatt utan risk för läckage. Med halsslingan som du kopplar till din jaktradio hör du dessutom radion trådlöst i örat.

basta_oronpropparna_jakt

Många jägare som köpt dessa öronproppar genom åren vittnar om att detta har varit en utomordentligt bra investering. Dels därför att jakten blir roligare för att man hör bättre och hör jaktradion trådlöst i öronen, dels därför att man har kunnat minska riskerna för (ytterligare) hörselskador. Många jägare har dålig hörsel. Problemet är inte att hörselskydd inte fungerar utan att de inte alltid används. Med Soundscope får du ett hörselskydd som du använder hela dagen och du skjuter aldrig med dina öron oskyddade. 

Ett besök på Swedish Game Fair 2018 är inte bara för jakt- och fiskeintresserade utan är en väldigt trevlig utflykt för hela familjen. Tullgarns slott ligger vackert utanför Trosa i Södermanland. Från Stockholm City tar det cirka 1 timme med bil. Du kör E4 söderut mot Nyköping. Sväng vid avfarten mot Tullgarn och följ skyltarna mot Tullgarns slott. Det pågår olika evenemang och det brukar finnas gott om aktiviteter även för barn.

Välkommen till Eartech på Swedish Game Fair 2018!