Publicerad den Lämna en kommentar

Zebastian testar hörapparaten Resound One

zebastian-audionom

Vår audionom Zebastian Alsbjer-Aronsson har testat hörapparaten Resound One från GN Resound. Lite om Zebastian: är legitimerad audionom från Karolinska Institutet, arbetar på Eartech Lidingö och Södermalm, bakgrund som musiker och musikproducent, använder själv hörapparater sedan över 20 år och pendlar varje dag med el-skateboard till jobbet 🙂 Lär känna Zebastian och hör honom berätta om sina erfarenheter av Resound One både som användare och utprovande audionom i videon nedan.

Vår audionom Zebastian testar hörapparaten Resound One

Resound One är den senaste hörapparaten från danska GN Resound. Denna hörapparat lanserades under hösten 2020 och har varit en succé världen över. Nedan följer några bilder som beskriver Resound One.

En nyhet med Resound One är tekniken M&RIE vilket innebär mikrofon och hörtelefon i hörselgången. Resound One är den första hörapparaten med denna nya teknik.

Resound One är först i världen med M&RIE – mikrofon och högtalare i samma enhet

Man kan prova Resound One både till nya och vana användare. Hörapparaterna finns både med batteri och som uppladdningsbara. Det innebär att man inte behöver köpa batterier till dem. Genom att göra inställningar i hörapparatens anpassningsprogramvara så kan man få dem att fungera till olika typer av patienter.

Praktisk laddare medföljer dina laddningsbara Resound One

Det finns ett flertal tillbehör som du kan använda ihop med Resound One. Exempel är mikrofon, TV-adapter, fjärrkontroll och telefonclip.

Till Resound One kan du koppla flera olika tillbehör och hjälpmedel

Det är enkelt att justera dessa hörapparater på distans. Det innebär att du inte alltid behöver besöka hörselmottagningen för att få hjälp med dina hörapparater. Denna funktion heter Resound Assist Live.

Med Resound Assist Live kan din audionom enkelt fjärrjustera dina hörapparater på distans via din app

Till Resound One finns det mycket bra app som heter Smart 3D. Med denna kan du själv kontrollera dina hörapparater och enkelt exempelvis höja och sänka ljudet med mera.

Med appen Smart 3D kan du själv styra dina hörapparater

Resound One kan fås i en rad olika färger. De sitter väldigt bra bakom örat och är mycket diskreta.

Man kan få Resound One i en mängd olika färger

Har du frågor kring Resound One eller andra hörapparater kan du kontakta oss på Eartech Hörselkliniker genom att ringa 020-121226. Du kan även läsa mer om Resound One i vår sektion bästa hörapparaterna på marknaden. Välkommen till en värld av bättre hörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *