Publicerad

Hörapparat online

test hörsel online

Nu kan du, via Eartech Online, skaffa hörapparater utan att besöka någon av våra hörselmottagningar. Våra legitimerade audionomer har tillgång till marknadens ledande hörapparater och har även möjlighet att på distans testa hörseln, anpassa hörapparater, justera hörapparater och ge support via videosamtal. Detta är ett populärt komplement till vår vanliga verksamhet inom hörselvård. 

I tider av Corona/Covid-19 är en uppskattad funktion att via sin mobiltelefon kunna få sin hörapparat online av sin vårdgivare. Att på distans kunna träffa våra kunder har vi på Eartech Hörselkliniker arbetat med sedan hösten 2019. Då lanserade vi Eartech Online vilken är en tjänst där vi kan, via molnet, ställa in dina hörapparater och även följa upp hur det går med dina hjälpmedel. Du och din audionom kan enkelt göra anpassningar så du hör så bra som möjligt. 

hörapparat eartech online
Skaffa hörapparater på distans utan att besöka en hörselmottagning via Eartech Online

På Eartech Hörselkliniker är vi leverantörsoberoende och hos oss har vi flera alternativ vad gäller hörapparat online. Det gör att vi kan välja den lösning som passar just dig och din situation. Vi har exempelvis tillgång till följande leverantörer och deras programvaror: 

Signia – Signia app

Phonak – my Phonak app

Widex – Widex Remote Care

Starkey – Thrive Hearing app

Resound – Resound Assist Live

Oticon – Oticon RemoteCare App

Kontakta oss gärna på 020-121226 om du vill ha mer information om hörapparat online och hur du kan få hörapparater utan att besöka en hörselmottagning.