Publicerad

Hörapparater Göteborg

horselklinik_goteborg

Nu öppnar vi vår sjunde mottagning i Sverige. Denna gång på Odinsgatan 13 i Göteborg. Letar du efter den absolut senaste tekniken inom hörsel så har vi på Eartech ett brett sortiment. Ansvarig för vår hörselmottagning i Göteborg är David Surac. David är legitimerad audionom sedan 2009 har tidigare arbetat på Borås sjukhus, Audionomerna Sweden AB, Audika och senast på Bra Hörsel Göteborg. De senaste 10 åren har David hjälpt många göteborgare att höra bättre och har en väldigt bred kompetens inom hela hörselområdet. Passa även på att ställa frågor om tinnitus till David som har lång erfarenhet av olika behandlingsalternativ. 

eartech hörselklinik karta
I centrala Göteborg, på Odinsgatan 13, ligger Eartech Hörselklinik

Man beräknar att det finns 257.000 människor med en hörselnedsättning i Västra Götaland. Det innebär att runt 17,9% av Västra Götalands befolkning hör sämre (Hörselskadade i Siffror 2017, Hörselskadades Riksförbund). Så: problemet med att höra sämre är stort och många människor påverkas av detta. Det gäller inte bara den som hör dåligt utan påverkar även personens omgivning.

små hörapparater göteborg
Små och osynliga hörapparater är en specialitet hos Eartech Hörselklinik Göteborg

Många gånger väntar man väldigt länge med att söka hjälp när man hör sämre. Det är inte ovanligt att man träffar personer som hört dåligt i över 10 år. Att tidigt komma och testa hörseln i Göteborg är nu en möjlighet genom att Eartech Hörselkliniker öppnar mottagningen på Odinsgatan 13. Passa på och gör ett kostnadsfritt hörseltest och få tips och råd om hur du kan göra för att höra bättre. 


avancerad hörapparat
Vi hjälper dig att koppla dina hörapparater till din mobiltelefon, läsplatta, dator eller smartklocka

Hos Eartech Hörselklinik Göteborg har vi tillgång till marknadens absolut bästa hörapparater. Vi arbetar med alla ledande tillverkare på marknaden som Phonak, Oticon, GN Resound, WIdex, Unitron, Bernafon, Signia, Siemens, Sivantos och Starkey. Dessutom har David lång erfarenhet av utprovning av arbetstekniska hjälpmedel. Här kan du som är yrkesverksam kontakta oss på Eartech Hörselklinik Göteborg för mer information om hur du kan höra bättre på jobbet. Vad gäller hörapparater Göteborg: är du nyfiken på den absolut senaste tekniken så är du välkommen att kontakta oss på 020-121226 för bokning av tid. Du kan också maila oss på info@eartech.se så kontaktar vi dig för en tid som passar.  

Vi på Eartech är jätteglada över att få öppna portarna till vår hörselmottagning i Göteborg. Passa på och boka tid för ett kostnadsfritt hörseltest och kostnadsfri konsultation idag!