Publicerad

Phonak RogerDirect

marvel_roger_phonak

Med Phonak Marvel hörapparater kan man nu direkt streama ljud från Phonak RogerDirect FM-system vilket innebär stor hjälp för många yrkesverksamma hörselskadade. Även barn med hörselnedsättning har stor nytta av denna teknik i skolan. Phonak Marvel kan också anslutas till din mobiltelefon, TV, dator eller annan vardagselektronik. Marvel fungerar både med iPhone och mobiltelefoner som har Android operativsystem. 

Phonak Marvel är en uppladdningsbar hörapparat med T-spole

Med Phonak Roger får du bra hjälp i svåra lyssningssitutationer som restauranger, möten och i undervisning. Tekniken är digital och trådlös samt väldigt enkel att använda. Även räckvidden är bra vilket möjliggör användning i stora salar etc. 

Utvecklingen av FM-system. Nu finns FM-mottagare integrerade i hörapparater (Phonak Marvel)

Det som är nytt idag är, att via RogerDirect, så kan de trådlösa mikrofonerna direkt streama till dina Marvel-hörapparater utan extern mellankoppling. Kort sagt kan man säga att den externa mottagaren numera är mjukvarubaserad vilket förenklar systemet och förbättrar ljudkvaliteten. Med tekniken i Roger så får hörapparatanvändare mycket bättre taluppfattning även i bullriga miljöer. 

I tisdags så presenterade även den tidigare AIK-fotbollsspelaren Krister Nordin sina erfarenheter av Marvel och Roger. Att jobba som utesäljare kan vara svårt om man hör lite sämre men med tekniska hjälpmedel som bra hörapparater och FM-system (Roger) blir det betydligt lättare för Krister att fungera på jobbet. 

Deltagare i Stockholm var personal från olika privata hörselkliniker, Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund och audionomer från andra aktörer inom hörselvården. Jättetack för ett bra och trevligt ordnat arrangemang av Phonak!