Tillverkare av hörapparater

Tillverkare av hörapparater

På Eartech arbetar vi endast med de ledande tillverkarna av hörapparater. Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi alltid kan hitta lösningar som passar just dig.

Alla tillverkare vi jobbar med ligger i absoluta framkant av teknikutvecklingen. Vilken tillverkare man ska välja är mycket individuellt, det kan bero på hur du använder hörapparaterna, vilken livssituation du är i, hur du arbetar eller dina fritidsintressen.

På Eartech är vårt mål att hitta den bästa lösningen för just din livssituation och eftersom vi är leverantörsoberoende kan våra audionomer hjälpa dig hitta rätt hörapparater från den tillverkare som passar dig bäst.

Här har vi samlat lite information om de tillverkare vi jobbar med. Klicka på respektive tillverkares logotyp för att komma till vår informationssida om dem.

Vill du veta mer om marknadens ledande hörapparater?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Carina Bellås
Leg. Audionom Utbildad på Karolinska Institutet (KI). Carina är även hörselpedagog och har arbetat länge i olika chefsroller inom den utvidgade hörselrehabiliteringen på Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund. Närmast kommer Carina från Hörbart i Stockholm.