Publicerad

Trasig hörapparat

trasig_horapparat

Hos Eartech Hörselkliniker har vi audionomer och servicetekniker som kan ordna reparationer av trasiga hörapparater. Har du en trasig hörapparat kan du maila eller ringa oss så ordnar vi en tid för service av dina hjälpmedel. Våra två serviceverkstäder där du kan vända dig för trasiga hörapparater ligger på Dalens sjukhus (Enskede) och i Bromma.

I dessa tider när man är hemma mer än vanligt är det oerhört viktigt att kunna kommunicera med sin omgivning. När de sociala kontakterna minskar och de består i att tala med nära och kära i telefon och Skype/Facetime så är det av största vikt att man hör bra. Att mycket information dessutom kommuniceras via TV gör det ännu viktigare att kunna ta del av information. Ibland händer det dock att hörapparaten går sönder och behöver repareras. 

Genom att ringa oss på 020-121226 eller maila info@eartech.se så kan vi boka tid för dig hos någon av våra tekniker. Vi ger också support på telefon om du hellre önskar det. Våra servicetekniker undersöker först din trasiga hörapparat och ser var felet ligger. Sedan kontaktar vi dig för information om vad vi hittat och vad som planeras. Många reparationer gör vi själva men ibland måste den trasiga hörapparaten skickas till tillverkaren. 

På Eartech Hörselkliniker är vi leverantörsoberoende och vana vid att hantera service och reparationer av hörapparater från Oticon, Phonak, GN Resound, Widex, Starkey, Bernafon, Signia, Siemens och Unitron. Många gånger kan vi snabbt fastställa var felet på hörapparaten är och åtgärda det medan du väntar. Har du en trasig hörapparat – tveka inte att kontakta oss på Eartech!