Prova de bästa hörapparaterna 2024 i Stockholm

Testa de bästa hörapparaterna i Stockholm 2024!

På Eartech Hörselkliniker är vi leverantörsoberoende och har möjlighet att välja bland alla hörapparater på marknaden. Varje år provar vi ut tusentals hörapparater på våra mottagningar och online. Boka tid direkt nedan på någon av våra 7 mottagningar i Stockholm. Du kan också testa de absolut bästa hörapparaterna under 30 dagar.

Tider i Stockholm kommande två dagar

Eartech Hörselkliniker är leverantörsoberoende och arbetar med de absolut bästa hörapparaterna på marknaden från alla ledande leverantörer.

Passa på och boka tid hos någon av våra legitimerade audionomer och få tips och råd kring hur du kan höra bättre med den senaste tekniken på marknaden.

2024 anses följande hörapparater vara de bästa på marknaden. Dessa är Oticon Intent, Phonak Lumity, GN Nexia, Starkey Genesis AI och Signia IX. Du kan läsa mer om dessa på bästa hörapparaterna 2024.

Oticon Intent

Phonak Lumity

phonak-bast-horapparat

Nexia från GN Hearing

gn-hearing-nexia-stockholm

Starkey Genesis AI

genesis-ai-horapparat

Signia IX

signia-bast-horapparat

Våra legitimerade audionomer har alla utbildning på dessa hörapparater och är vana att prova ut dessa. Ta chansen att boka tid direkt och se hur den senaste tekniken på marknaden kan hjälpa dig att höra bättre.

google logoEartech HörselklinikerEartech Hörselkliniker
4.7 Stjärnor, baserat på 1207 Recensioner

 

Nyfiken på vad marknadens bästa hörapparater kan göra för din hörsel?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Klas Johansson
VD Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).