starkey-livio-ai-test

Eartech testar Starkey Livio AI

Eartech testar Starkey Livio AI

Här testar vi hörapparaterna Starkey Livio AI. Dessa hörapparater är uppbyggda kring AI och integrerade sensorer. Med Starkey Livio AI så får du en rad andra funktioner på köpet när du använder dina hörapparater.

Detta är en serie av hörapparater som bygger på integrerade sensorer och Artificiell Intelligens (AI). De är smarta hörapparater där du som användare får en rad andra funktioner som exempelvis fallarm, möjlighet att översätta språk, möjlighet att räkna steg och fysisk aktivitet och en rad andra funktioner. De är dessutom de första hörapparaterna med uppladdningsbara i-örat modeller. Därmed har man en komplett serie laddbara hörapparater med både bakom-örat, bakom-örat med extern hörtelefon (RIC) och allt-i-örat

laddningsbara-horapparater-starkey

Starkey Livio AI har både uppladdningsbara bakom-örat och i-örat hörapparater

En bra funktion är att det finns en automatisk “On-Off” funktion vilket gör att hörapparaten stänger av om du tar av den om du lägger den på bordet. På så vis sparar man batteri och hörapparaten laddar inte ur. Hörapparaten har också ett “Mask-Mode” vilket gör det möjligt att höra bättre om den du talar med har munskydd på sig. 

laddningsbara-i-orat-horapparater

Det finns en "Touch-Control" i Starkey Livio AI när du exempelvis vill svara i telefon

Starkey Livio AI finns i ett antal olika modeller och färger. De är lätta att hantera och man kan som audionom göra mycket med dem. Möjligheter att ändra inställningar och även göra små justeringar i olika program finns vilket gör att man kan komma långt under en utprovning. Tillbehör som fjärrkontroll, TV-adapter och extern mikrofon finns. 

app-horapparat-starkey

Kontrollera dina hörapparater och din fysiska aktivitet via appen Thrive

Möjlighet till distansvård och fjärrjusteringar finns. Starkey har en bra app och du kan enkelt styra och kontrollera dina hörapparater via denna. Man kan också via appen lägga in påminnelser och använda funktioner som “hitta min hörapparat” om du skulle råka förlägga din hörapparat. Du kan utan problem höra samtal i dina hörapparater och direkt strömma ljud från TV. På så vis kan du höra ljudet i den nivå du vill utan att omgivningen också måste ha samma ljudnivå. 

time-livio

När Livio först lanserades 2019 blev den en av Time Magazines 100 bästa innovationer det året

Sammanfattning: Starkey Livio AI är mycket avancerade hörapparater som bidrar till mer i ditt liv än att enbart förbättra din hörsel. Ett stort plus är det uppladdningsbara i-örat hörapparaterna och den automatiska “On-Off” funktionen som många kunder uppskattar mycket. 

 

Nyfiken på Starkey Livio AI eller andra avancerade hörapparater?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Klas Johansson
VD Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).