Publicerad

Eartech Hörselklinik Täby

eartech_horselklinik_taby

I augusti 2019 så öppnar vi vår sjätte mottagning i Stockholm. Mottagningen är i Täby Centrum (adress: Norra Galleriagången 1031, plan 2). När du kommer till Täby Centrum så ligger uppgången med hissar mittemot Hemköps kassor. Grannar är Naprapatgruppen och Sway Dansskola. Vår mottagning är enkel att besöka och handikappanpassad.

Eartech Hörselklinik Täby är auktoriserad av Stockholms Läns Landsting (numera Region Stockholm). Detta innebär att du som kund har rätt till landstingets stöd och förmåner vad gäller hörselrehabilitering och hörapparater. Kontakta oss gärna på 020-121226 för mer information och kostnadsfri rådgivning. Du kan också boka tid för ett kostnadsfritt hörseltest via vår bokningssida eller via telefon. Vi nås också på mail info@eartech.se om du har frågor eller funderingar kring din hörsel. 

I närheten av Eartech Hörselklinik Täby ligger några av Sveriges största butiker som exempelvis Apple Store.

Enklast tar du dig till Täby Centrum via Roslagsbanan. Här är Täby Centrum en egen station. Följande bussar passerar Täby Centrum: 604, 605, 627 och 676. Man kan också enkelt parkera i Täby Centrum. Det är gratis parkering upp till 2 timmar varje dag. Välj gärna norra parkeringen eftersom den är närmast vår hörselklinik. Här hittar du en karta till Eartech hörselmottagning i Täby. 

På mottagningen i Täby arbetar ett antal väldigt erfarna legitimerade audionomer. Ansvarig för mottagningen är Jenny Hedlund som är utbildad på Karolinska Institutet (KI) och har arbetat som audionom i över 15 år. Tidigare har Jenny varit på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB, Bra Hörsel Danderyd & Sollentuna och senast var Jenny ansvarig för Eartech Hörselklinik Sollentuna. Jenny har bred erfarenhet av alla på marknaden förekommande hörapparater och har specialkompetens på riktigt små hörapparater

Välkommen till Eartech Hörselklinik Täby – Livet är värt att höra!