Hörselkliniker

Eartech hörselkliniker i Stockholm

Eartech Hörselkliniker är leverantörsoberoende audionommottagningar och arbetar med alla stora tillverkare av hörapparater och hörselhjälpmedel. Vi jobbar med den absolut senaste tekniken och vårt fokus är att tillsammans hitta den hörsellösning som optimerar ditt hörande.

På våra kliniker träffar du våra legitimerade audionomer. Här kan du testa din hörsel och få hjälp med att höra bättre.

Vi har 6 kliniker i Stockholm (Lidingö, Enskede, Sollentuna, Täby, Odenplan och Bromma). Vi ingår i vårdvalet för hörsel och vi är auktoriserade av Stockholms läns landsting. Till oss kommer patienter från hela Stockholm och även från andra delar av Sverige. 

Våra audionomer

På Eartech hörselkliniker har vi några av Sveriges mest erfarna legitimerade audionomer och specialister inom hörsel. All vår personal har lång erfarenhet av hörselvård och att arbeta med den absolut senaste digitala tekniken.

helene_ljung_eartechVerksamhetschef är Leg. Audionom Heléne Ljung som tidigare varit chefsaudionom på Karolinska Sjukhuset och Danderyds Sjukhus. Tidigare har Heléne även grundat Audionomerna Sweden AB som drev över 30 hörselmottagningar över hela Sverige.

Läs mer här om vad en audionom gör.

Ta första steget mot en bättre hörsel!

Hos Eartech får du alltid kostnadsfri rådgivning av våra specialister oavsett vilka funderingar du har om din hörsel. Skicka din fråga direkt i formuläret nedan eller ring oss på telefon 020-12 12 26

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi har dessutom egna hörselingenjörer och servicetekniker vilket gör att vi kan hantera de flesta hörselrelaterade frågor på plats och utan väntetider. Läs mer om vilka du kan träffa: läs mer om oss.

Gratis hörseltest

Att komma och testa din hörsel och få rådgivning om hur du skulle kunna höra bättre kostar ingenting. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Behöver du hörapparater eller andra hjälpmedel är vi auktoriserade av Stockholms läns landsting. Du kan välja en hörapparat från det upphandlade sortimentet eller en från "Fritt val av hjälpmedel".

Eartech är leverantörsoberoende och arbetar med alla tillverkare av hörapparater. Hos oss får du hjälp med att välja rätt hörapparat och vi kan också hjälpa till med service, justeringar och batteribyte på dina befintliga hörapparater.

Du kan boka tid för hörseltest på en av våra kliniker direkt här på hemsidan. Vill du hellre boka tid över telefon eller e-post så går det självklart också utmärkt!

Hur går ett hörseltest till?

Under besöket hos din audionom så kommer ett par tester att göras för att avgöra hur du hör och om du har en hörselnedsättning. Det gör inte ont att testa hörseln och det första besöket tar cirka en timme. 

Utifrån denna information kan rekommendationer kring fortsatt behandling av din eventuella hörselskada göras.

Du kan också läsa en mer utförlig beskrivning av hörseltestet här.

Hitta till oss

Eartech Bromma Hörselklinik
Gårdsfogdevägen 18 A
168 67 Bromma
020-12 12 26
info@eartech.se

Eartech Lidingö Hörselklinik. Torsviks Center
Herserudsvägen 5 (plan 4)
181 50 Lidingö
020-12 12 26
info@eartech.se

Eartech Dalens sjukhus Hörselklinik
Åstorpsringen 6 (i entréhallen)
121 31 Stockholm
020-12 12 26
info@eartech.se

Eartech Sollentuna Hörselklinik
Aniaraplatsen 4 (plan 2)
191 47 Sollentuna
020-12 12 26
info@eartech.se

Eartech Odenplan Hörselklinik
Läkarhuset Odenplan, Odengatan 69 (plan 6)
113 22 Stockholm
020-12 12 26
info@eartech.se

Eartech Hörselklinik Täby Centrum
Norra Galleriagången 1031, plan 2. Ingång till hissarna vid kassan till Hemköp. Vår mottagning ligger bredvid Naprapatgruppen och Sway dansskola.
183 34 Täby
020-12 12 26    info@eartech.se

Eartech Göteborg Hörselklinik
Odinsgatan 13
411 03 Göteborg
020-12 12 26
info@eartech.se