Publicerad

Eartech Hörselklinik Odenplan

eartech_hörselklinik_odenplan

Välkommen till till Eartech Hörselklinik Odenplan. Den 10/5 öppnar Eartech Hörselkliniker verksamheten på Läkarhuset Odenplan. Adressen är Odengatan 69. Vi sitter på plan 6 och kommer att ha fyra audionomrum och ett separat mätrum. Lokalerna är rymliga, ljusa och handikappanpassade. Det går hissar upp till mottagningen från entrén i bottenplan.

eartech_sll
Eartech Hörselklinik Odenplan är auktoriserade av Stockholms Läns Landsting (SLL)

Mottagningen är auktoriserad av Stockholms Läns Landsting vilket innebär att du får del av landstingets subventioner och regelverk vad gäller hörapparater och hörselhjälpmedel. Du har också möjlighet att prova ut formgjutna hörselskydd och arbetstekniska hjälpmedel.

Läkarhuset Odenplan är känt för att ha många olika specialistmottagningar i huset och har byggts utifrån ritningar av arkitekterna Sten Lindegren och Stig Ancker. Varje dag kommer en stor mängd stockholmare dit för vård och olika behandlingar. Huset ligger i kvarteret Spelbomskan och färdigställdes 1964.

Det går ett stort antal bussar till Odenplan och det finns även ett parkeringsgarage i fastigheten där man kan parkera. Vidare stannar tunnelbanan och pendeltågen vid Odenplan.

Välkommen till Eartech Hörselklinik Odenplan! Du kan boka tid genom att ringa 020-121226 eller maila oss på info@eartech.se

Du kan också boka tid direkt på vår hemsida genom att trycka här