Publicerad

Formgjutna hörselskydd Göteborg

formgjutna_horselskydd_goteborg

I Västra Götaland bor det runt 1,7 miljoner människor och Sveriges näst största stad, Göteborg, har runt 573.000 invånare. Göteborg har länge saknat en leverantör som har 100% fokus på formgjutna hörselskydd men nu har Hörselskyddarna slagit upp portarna och erbjuder ett brett sortiment av gjutna öronproppar, in-ear hörlurar och hörselskydd till både privatpersoner och företag/organisationer. Vad gäller formgjutna hörselskydd Göteborg kan vi på Eartech varmt rekommendera Hörselskyddarna.

Alltför många har idag problem med hörseln vilket kan innebära hörselnedsättningar, tinnitus och ljudöverkänslighet. I takt med att vi blir äldre så försämras hörseln. Man kan också få hörselproblem på grund av bullerexponering. Många använder hörselskydd och öronproppar ibland. Ofta saknas kunskapen om att genom att göra avgjutningar av dina öron så kan man tillverka hörselskydd och öronproppar som passar just dig. Vad gäller standardhörselskydd stämmer ofta devisen: En storlek passar alla och ändå ingen…

gjuta_oronproppar_goteborg

De största fördelarna med formgjutna öronproppar är ljudkvaliteten och bekvämligheten. Detta innebär att man använder sina hörselskydd hela dagen och har alltså ett fullgott skydd hela tiden. Samtidigt så kan man fungera och höra vad som sägs i omgivningen. Detta kan vara avgörande för att man faktiskt använder skydd för öronen. Fungerar inte detta så används inte öronpropparna och man riskerar permanenta hörselskador.

soundscope_goteborg

De senaste åren har ett antal spännande formgjutna hörselskydd lanserats. Bland annat finns det idag mycket bra produkter för skola, förskola, jakt, tandläkare, sömn, industri, simning, musik, konsert, MC och möjligheter att kunna koppla sina favorithörlurar till gjutna proppar (In-Ear). Vad gäller formgjutna hörselskydd Göteborg har man alltså ett stort antal användningsområden som det finns precisa och bra lösningar för.

Hörselskyddarna består av de två legitimerade audionomerna Henrik Svensson och Daniel Allde. Dom har flera års erfarenhet av diagnos och rehabilitering av hörselskador. På Hörselskyddarna har man idag ett brett sortiment och vad gäller formgjutna hörselskydd Göteborg så har man en stor kunskap och ett antal mycket bra produkter. Avtryck till hörselskydd görs både i Göteborg men också på andra platser i Västra Götalandsregionen. Man har både aktiva hörselskydd (som exempelvis Soundscope) och formgjutna passiva proppar med olika varianter av dämpningsfilter.

Lättast är att maila info@horselskyddarna.se för kontakt. Kunder kan också ringa 0761-463099 eller 0762-139937. På Facebook genomförs kontinuerligt olika kampanjer och man kan få del av bra erbjudanden.