Publicerad

Formgjutna hörselskydd Umeå

formgjutna_horselkydd_umea

Nu kan Eartech erbjuda dig som bor i Umeå möjligheten att köpa formgjutna hörselskydd och öronproppar. På Eartech har vi ett brett sortiment av gjutna hörselskydd för olika ändamål som jakt, industri, skola, förskola, byggnad, sömn, simning och musik. 

avgjutning_sovproppar
Nu kan du beställa öronproppar som tillverkas utifrån avgjutningar av dina öron

Under september har audionom Daniel Önnerlöv börjat jobba extra med att göra avgjutningar för våra olika hörselskydd. Nu kan du exempelvis, via Daniel, skaffa formgjutna hörselskydd för jakt (Soundscope pro-tect iHunt) eller Eartech DM som är väldigt bra om du gillar att lyssna på musik, gå på konsert eller har ett jobb där du behöver höra vad som sägs samtidigt som du dämpar buller. Att kunna höra samtidigt som du skyddar dina öron är ofta helt avgörande för att du använder dina hörselskydd. Du kan också beställa formgjutna sovproppar, Eartech Sleep, om du behöver ett par bekväma öronproppar för sömn. Våra formgjutna hörselskydd tillverkas utifrån avgjutningar av dina öron.

soundscope_jakthörselskydd
Soundscope pro-tect iHunt är ett populärt formgjutet hörselskydd bland många jägare i Umeå och Västerbotten

Du kan nå Daniel via mail: do@eartech.se eller via telefon: 070-2541399. Bäst är att skicka ett SMS så kontaktar han er så snart som möjligt för bokning av tid för avgjutningar av dina öron.