In-Ear Hörlurar

In-Ear hörlurar & Scenmonitorer

På Eartech har vi arbetat med avancerande hörlurar och In-Ear Monitors i drygt 15 år. Vi är specialiserade på formgjutna hörlurar och insatser till hörlurar.

Några märken som vi har erfarenhet av är Ultimate Ears, Sennheiser, AKG, Jabra, Shure, Tunz, JBL, Sony, Koss, Elacin och Jays. Genom avgjutningar av dina öron kan man till de flesta hörlurar på marknaden tillverka individuella insatser. Med dessa får man ett väldigt mycket bättre ljud samt att man kan hålla nere ljudnivån eftersom omgivningsljud dämpas bort. Kontakta oss gärna för tips och råd över vilka hörlurar som passar dig bäst!

Ta första steget mot en bättre hörsel!

Hos Eartech får du alltid kostnadsfri rådgivning av våra specialister oavsett vilka funderingar du har om din hörsel. Skicka din fråga direkt i formuläret nedan eller ring oss på telefon 020-12 12 26

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Hearables

Hearables är en relativt ny klass av produkter och kan i vissa fall förstärka ljud men också fungera som trådlösa hörlurar och mäta din puls eller syresättning. Det ökade användningen av smartphones, mjukvarubaserad teknik, förmåga att bygga mindre och mindre elektronik och 3D skrivare driver denna utveckling framåt i snabb takt.

Vi har lång erfarenhet av alternativa hörselprodukter som formgjutna hörlurar, In-Ear monitors och hearables. Kontakta oss gärna om hur dessa kan användas och vilken produkt som skulle passa dig.

Boka tid för avgjutning

Har du redan bestämt dig för at skaffa formgjutna hörselskydd eller in-ear hörlurar så kan du boka tid för avgjutning på en av våra kliniker i Bromma eller på Lidingö direkt här på hemsidan. Vill du hellre boka tid över telefon eller e-post så går det självklart också utmärkt!