Publicerad

Hörseltest Göteborg

horseltest_goteborg

Man beräknar att runt 1,5 miljoner svenskar har en hörselnedsättning. Nu kan du som bor i Göteborg boka ett kostnadsfritt hörseltest och få tips och råd om hur du kan höra bättre. Är du intresserad av ett kostnadsfritt hörseltest Göteborg? Passa på och boka tid direkt idag på vår hemsida eller ring oss på 020-121226 så bokar vi en tid för dig. Vår hörselklinik finns i centrala Göteborg på Odinsgatan 13. 

hörseltest göteborg
Resultatet av ditt hörseltest visas i ett audiogram.

Många väntar väldigt länge med att testa sin hörsel. Kan man få hjälp tidigt så kan man tidigare börja arbeta med att höra på de frekvenser där man har nedsatt hörsel. Genom att göra ett hörseltest så får du veta hur du hör och vår audionom går även igenom ditt audiogram med dig. Här får man direkt återkoppling. Har du svårt att höra på restaurang? Får du fråga om ofta? Är ljudet på TV och radio numera ganska högt hemma? Ringer det eller piper det i ett eller båda öronen? Allt detta är vanliga frågor som vår audionom kan svara på och även ge råd för fortsatt hjälp med din hörsel.

Vad gäller hörselhjälpmedel så finns det idag olika sätt att erhålla dessa. På Eartech Hörselklinik Göteborg så är vi experter på arbetstekniska hjälpmedel som man kan få hjälp från Försäkringskassan, arbetsgivaren eller Arbetsförmedlingen. Vår audionom hjälper dig med att prova ut hörselhjälpmedel och också med själva ansökan. Du behöver inte göra någonting innan utan vi hjälper dig när du kommer till oss. Om du har hörapparat redan så har det under de senaste åren lanserats en rad olika appar och andra oerhört bra och praktiska produkter som trådlöst kopplas till dina hörapparater. När du besöker oss för ett gratis hörseltest i Göteborg kan du ställa frågor och få information om vad som passar just dig. 

horapparater_tv
På Eartech Hörselklinik Göteborg har vi flera TV-hjälpmedel som kan kopplas till dina hörapparater.

Genom att Eartech är leverantörsoberoende arbetar vi med den absolut senaste tekniken från de ledande tillverkarna på marknaden. Vi får kontinuerligt utbildning av olika leverantörer så vi är uppdaterade på nyheter och hur de kan användas för att du skall kunna höra bättre. Idag är exempelvis hörselhjälpmedel möjliga att koppla till din mobiltelefon, läsplatta och dator utan problem. Via olika appar kan du själv kontrollera och ändra inställningar på dina hörapparater. Via har också Eartech Online som innebär att du som befintlig användare inte alltid behöver komma till vår hörselmottagning utan vi kan enkelt göra justeringar via internet. 

Första steget mot en bättre hörsel är ett gratis hörseltest. För dig som bor i Göteborg kan du boka det direkt online på vår hemsida och sedan besöka oss på Odinsgatan 13. Du kan också boka tid för ett kostnadsfritt hörseltest Göteborg genom att ringa oss på 020-121226. Välkommen till Eartech – Livet är värt att höra!