Publicerad

Kostnadsfritt hörseltest i Bromma

kostnadsfritt_horseltest_bromma

Välkommen till oss på Eartech Hörselklinik i Bromma!

Du kan klicka här för att direkt boka ett kostnadsfritt hörseltest på vår mottagning i Bromma.

Hos oss kan du utan kostnad testa hörseln och få råd av våra legitimerade audionomer. Du behöver ingen remiss för att träffa oss. Alla våra verksamheter är auktoriserade av Stockholms läns landsting och vi är leverantörsoberoende. Det innebär att du omfattas av landstingets subventioner vad gäller hörapparater och hörselhjälpmedel. Våra audionomer har också tillgång till de absolut senaste hörapparaterna från alla stora tillverkare på marknaden. 

På Eartech Hörselkliniker har vi lång erfarenhet av hörsel, tinnitus och hörseltekniska hjälpmedel. Eartech är specialiserade på den absolut senaste tekniken inom hörsel. Vi har idag hörselmottagningar på Lidingö, Enskede och i Bromma. Verksamhetschef är Heléne Ljung som tidigare varit chefsaudionom på Karolinska Sjukhuset och Danderyds Sjukhus.

helene_ljung

Vår hörselmottagning i Bromma ligger på Gårdsfogdevägen 18A. Det är lätt att parkera och man kan använda p-skiva upp till två timmar. Det går också tvärbana till oss (avstigning Karlsbodavägen) och det stannar ett flertal bussar vid vår mottagning. Man kan också ta pendeltåget eller tunnelbana till Sundbybergs Centrum och promenera över bron över Bällstaån till oss.

Ta första steget till en bättre hörsel och välkommen att boka tid för ett kostnadsfritt hörseltest hos oss!