horapparater-bromma

Eartech Enköping Hörselklinik

Eartech Enköping Hörselklinik

Välkommen att göra ett hörseltest i Enköping hos oss på Eartech Hörselkliniker! Hos oss är du välkommen med alla sorters frågor kring din hörsel!

Hörapparater i Enköping

Är du i behov av hörapparater i Enköping så kan du enkelt kontakta oss på Eartech Hörselkliniker. Du behöver ingen remiss och besöken för att få en hörapparat utskriven är kostnadsfria. Eartech Enköping Hörselklinik ingår i vårdval grundläggande hörselrehabilitering inom Region Uppsala. Du behöver vara 20 år eller äldre samt folkbokförd i Uppsala län. Du kan läsa mer om oss i denna artikel i Enköpings-Posten

horapparat-horselskydd-enkoping

Eartech Enköping Hörselklinik är leverantörsoberoende och vi arbetar med hörapparater med den absolut senaste tekniken från tillverkare som Widex, Signia, GN Resound, Starkey, Oticon och Phonak. Våra legitimerade audionomer har alla lång erfarenhet och får kontinuerligt utbildning på olika nya produkter och lösningar inom hörselområdet. Hos Eartech Enköping Hörselklinik kan du dessutom göra avgjutningar och köpa formgjutna hörselskydd och formgjutna öronproppar.

Väljer du att prova hörapparater i Enköping så tar Region Uppsala ut en avgift på 340 kr för dina hörapparater. Det spelar ingen roll om du väljer en eller två hörapparater utan det är samma avgift. Om du väljer ett ytterligare hörselhjälpmedel så utgår en avgift på 170 kr och maximalt betalar du som patient 680 kr per år för dina hörselhjälpmedel. Du har normalt rätt att byta hörapparater efter 4 år. Du lånar dina hörapparater av Region Uppsala.

Eartech Enköping Hörselklinik ligger på Sandgatan 13B. Det är enkelt att parkera eller ta bussen till vår mottagning. Man kan också gå, cykla eller ta sig med färdtjänst till oss på Sandgatan 13B i Enköping. Våra lokaler är handikappvänliga.

Är du intresserad av hörapparater i Enköping så tveka inte att ta kontakt med oss på Eartech Hörselkliniker och boka ett besök. Du kan boka tid på vår hemsida eller genom att ringa oss på 020-121226. Du kan också maila oss på: info@eartech.se

Välkommen till Eartech Enköping Hörselklinik – Livet är värt att höra!

Hörseltest i Enköping

Nu är det enkelt att göra ett hörseltest i Enköping. Du behöver ingen remiss för att komma och testa din hörsel hos Eartech Enköping Hörselklinik på Sandgatan 13B. Vi arbetar inom vårdval grundläggande hörselrehabilitering inom Region Uppsala. Att besöka oss i Enköping och testa sin hörsel är kostnadsfritt. Du behöver vara över 20 år gammal och skriven i Uppsala län. Nedan är ett bild från ett reportage om oss i Enköpings-Posten i mars 2021.

horapparat-horselhjalpmedel-enkoping

När vi blir äldre så försämras hörseln. Många har också arbetat i bullriga miljöer eller exponerats för höga ljud och på så sätt fått en hörselnedsättning. Märker du att det är svårt att höra när många talar samtidigt, att du får be människor repetera vad dom just sagt eller att volymen på din TV är väldigt hög så är det läge att göra ett hörseltest. Under hörseltestet så testar vår legitimerade audionom hur du hör på olika frekvenser och du får direkt återkoppling om vad testet visar. Du får också tips och råd kring vad du kan göra för att höra bättre. Passa på att boka tid för hörseltest i Enköping idag!

Eartech Enköping Hörselklinik ligger på Sandgatan 13B i centrala Enköping (Audionovas gamla lokal). Det är enkelt att åka kollektivt eller ta bilen till oss. Direkt vid vår mottagning finns möjligheter till gratis parkering med p-skiva. Man kan också ta bussen eller cykla. Det är också smidigt att ta färdtjänst och det går bra att stanna precis vid ingången.

Välkommen att göra ett hörseltest i Enköping hos oss på Eartech Hörselkliniker!

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Vi som jobbar på Eartech Enköping

sofia-ljungkvist-audionom

Sofia Ljungkvist

Leg. Audionom