Publicerad

Jaktmässor i maj

jaktmassor_soundscope

Under maj månad kommer vi på Eartech Hörselkliniker vara med på både Swedish Game Fair i Tullgarn och Elmia Game Fair i Jönköping. Under dessa jaktmässor kommer vi att ha specialerbjudanden på formgjutna hörselskydd för jakt (Soundscope) och även kunna göra avgjutningar för dessa i vår monter. Vi kommer också att ha försäljning av olika tillbehör till Soundscope pro-tect iHunt.

Den 24-26 maj 2019 går Swedish Game Fair av stapeln på Tullgarns Slott. På mässan kommer vi presentera Soundscope pro-tect iHunt för jakt och även ha legitimerade audionomer i vår monter. Vi kommer ha mässpriser och även sälja olika tillbehör till Soundscope.

formgjutna_horselskydd_jakt
Soundscope pro-tect iHunt är formgjutna hörselskydd för jakt

Vi kommer också mellan 30/5 och 1/6 vara med på Elmia Game Fair i Jönköping. Även här kommer vi ha mässerbjudanden på Soundscope pro-tect iHunt och erbjuda möjligheten att göra avgjutningar i montern. Mässan är på Elmia som ligger i Jönköping.

avgjutningar_soundscope
Utifrån avgjutningar av dina öron tillverkas Soundscope pro-tect iHunt

Jakt och hörsel är ett av våra specialområden på Eartech. Vi har arbetat länge med formgjutna hörselskydd för jägare och kommer under dessa mässor ha väldigt kompetent personal på plats för frågor och information.

Välkommen till vår monter på Swedish Game Fair och Elmia Game Fair i maj!