Publicerad

Corona/Covid-19

corona handhygien

På Eartech Hörselkliniker AB följer vi Folkhälsomyndighetens och Region Stockholms riktlinjer. Vi har rutiner för hur vi minimerar risken för smittspridning. Detta gäller både patienter och medarbetare. 

Vi är alltid noga med handhygien men det är extra fokus på detta i dessa tider. Medarbetare har tillgång till tvål, handsprit och desinfektionsmedel för rengöring. Alla audionomer har också tillgång till ansiktsvisir, munskydd och handskar vid behov. Vi tar inte i hand och försöker hålla avstånd i samtal och utprovningar av hörselhjälpmedel. Är en medarbetare det minsta förkyld, har förhöjd kroppstemperatur eller har luftvägssymptom så stannar man hemma. Har man vistats utomlands i riskområden den senaste tiden så stannar man hemma i 14 dagar. 

Vi på Eartech Hörselkliniker AB ber dig dock att höra av dig till oss och boka om din tid om du vet att du är sjuk eller varit sjuk de senaste 14 dagarna. Det gäller också om du vistats i ett riskområde. 

Har du frågor om Corona/Covid-19 är du välkommen att kontakta oss på 020-121226 eller maila oss på info@eartech.se

Vi har också valt att ställa in våra servicemottagningar från och med 19/3. Vänligen kontakta oss för tidsbokning istället. Telefon: 020-121226 eller mail: info@eartech.se