hor-daligt-jobb

Hjälp med arbetstekniska hjälpmedel

Hjälp med arbetstekniska hjälpmedel

Är du är yrkesverksam eller arbetssökande? Då kan du ha rätt till arbetstekniska hjälpmedel för att klara ditt arbete bättre

Vänd dig till Eartech Hörselkliniker för expertis och support med arbetstekniska hjälpmedel på ditt arbete! Du kan direkt boka tid för en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter: Boka tid

Vi förstår att det är viktigt att ha rätt hörselhjälpmedel och att få rätt hjälp och stöd för att kunna fortsätta vara produktiv och framgångsrik på arbetet. På Eartech Hörselkliniker är vi dedikerade till att erbjuda dig den bästa möjliga hjälpen när det kommer till arbetstekniska hjälpmedel för dig som har en hörselnedsättning.

Här är några skäl till varför du bör vända dig till oss:

Specialiserad expertis. Våra hörselexperter har omfattande kunskap om de senaste teknikerna och produkterna som kan göra en positiv skillnad i din arbetsmiljö. Vi förstår att varje hörselnedsättning är unik och vi anpassar våra rekommendationer och lösningar för att passa just dina behov.

Hjälp med bidragsansökan. Vi hjälper dig med processen att ansöka om bidrag från Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen. Vårt mål är att säkerställa att du får det stöd du behöver för de arbetstekniska hjälpmedel som kan förbättra just din arbetsförmåga.

Personlig anpassning. Vi vet att ett hörselhjälpmedel inte passar alla. Därför skräddarsyr vi våra rekommendationer och produkter för att passa din specifika situation. Vi vill se till att du får det bästa verktyget för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Helhetslösning. På Eartech Hörselkliniker är vi leverantörsoberoende och har kunskap och tillgång till alla ledande produkter på marknaden. Vi strävar efter att hitta den lösning som passar dig bäst och att hjälpa dig att uppnå din fulla potential på arbetet och trivas på jobbet.

horselhjalpmedel-jobb

Idag finns det många olika hörselprodukter som är anpassade för ditt jobb

Kontakta oss idag för att börja din resa mot en mer produktiv och bekväm arbetsplats där du har tillgång till rätt hörselhjälpmedel. Vi finns här för att stödja dig genom hela processen, från rådgivning och ansökan till utbildning och support. Din arbetsförmåga är vår prioritet och vi är redo att hjälpa dig att uppnå dina mål på arbetsplatsen.

Tidsbokning för arbetstekniska hjälpmedel

Här kan du snabbt och enkelt boka en kostnadsfri telefonkonsultation med en expert på hörseltekniska hjälpmedel på arbetet. På utsatt datum och tid kommer vi att ringa upp dig. Därefter kan ett videosamtal startas om du önskar det.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vi  bättre skall kunna förbereda oss inför ditt samtalet.

 

Intresserad av arbetstekniska hjälpmedel?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.