horapparat_starkey

Starkey

Starkey

Starkey Hearing Technologies är en av världens största tillverkare av hörapparater. Starkey ligger i Eden Prairie, Minnesota, USA. Företaget har runt 5000 medarbetare och finns på 24 platser globalt.

Traditionellt har Starkey varit väldigt duktiga på hörapparater som sitter i örat (allt-i-örat). Man har varit pionjärer inom detta område och kan bygga oerhört små hörapparater.

De senaste åren har man valt att satsa mycket på mjukvaruutveckling och Artificiell Intelligens (AI). Genom att Starkey är ett amerikanskt företag har man flera samarbeten med teknologiföretag i Silicon Valley.

Några populära hörapparater från Starkey är exempelvis Soundlens som är en väldigt liten djupkanalapparat. Starkey är även först i världen med laddbara i-örat hörapparater.

hearing-savers-starkey-soundlens-iq

Starkey Evolv AI

Starkeys senaste hörapparater är den AI-baserade Starkey Evolv AI. Föregångaren Livio Edge AI blev utsedd till en av Time Magazines 100 bästa innovationer 2019. Med dessa hörapparater kan du exempelvis mäta fysisk aktivitet, meddela anhöriga om du ramlar omkull men även översätta språk. Du kan koppla dessa till din mobiltelefon och man kan också justera dem på distans. De finns också som laddbara alternativ så du slipper byta batterier. Det finns också appar till hörapparaterna vilket gör att du kan kontrollera dem själv från din mobiltelefon.

starkey-horapparater

På Eartech Hörselkliniker har vi flera medarbetare som tidigare arbetat på Starkey Hearing Technologies. Tveka inte att kontakt med oss för mer information om hörapparater från Starkey!

livio-edge-ai-ric

Nyfiken på hörapparater från Starkey?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
vvonplaten
Administratör