horapparat_starkey

Starkey

Starkey

Starkey Hearing Technologies är en av världens största tillverkare av hörapparater. Starkey ligger i Eden Prairie, Minnesota, USA. Företaget har runt 5000 medarbetare och finns på 24 platser globalt.

Traditionellt har Starkey varit väldigt duktiga på hörapparater som sitter i örat (allt-i-örat). Man har varit pionjärer inom detta område och kan bygga oerhört små hörapparater.

De senaste åren har man valt att satsa mycket på mjukvaruutveckling och Artificiell Intelligens (AI). Genom att Starkey är ett amerikanskt företag har man flera samarbeten med teknologiföretag i Silicon Valley.

Några populära hörapparater från Starkey är exempelvis Soundlens som är en väldigt liten djupkanalapparat. Starkey är även först i världen med laddbara i-örat hörapparater.

hearing-savers-starkey-soundlens-iq

Några bra egenskaper med hörapparater från Starkey

Starkey är en framstående tillverkare av hörapparater och hörselteknologi med ett starkt engagemang för att förbättra människors liv genom innovativa lösningar för människor med hörselnedsättning. Vad som verkligen utmärker Starkey och gör deras teknologi särskilt bra för människor med hörselnedsättning är deras fokus på användarvänlighet, anpassning, och teknologiska innovationer. Här är några av de faktorer som gör deras teknologi bra för dig som användare.

  • Artificiell Intelligens (AI). Starkey använder avancerad AI i sina hörapparater. Det möjliggör smart ljudbehandling och anpassning. AI-tekniken innebär att hörapparaterna kontinuerligt anpassar sig till användarens omgivning och preferenser. De kan automatiskt minska bakgrundsljud och förstärka tal. Det resulterar i en klar och naturlig ljudupplevelse.
  • Röstigenkänning. Starkey-hörapparater är utrustade med röstigenkänningsteknik som gör det möjligt för användare att enklare fokusera på och förstå tal. Detta är särskilt värdefullt i olika sociala och kommunikativa sammanhang.
  • Trådlösa kopplingar. Många av Starkeys hörapparater erbjuder Bluetooth-anslutning till andra enheter, som smartphones, TV-apparater och surfplattor. Detta gör att användare kan streama ljud direkt till sina hörapparater. Det ger en mer kontrollerad och anpassningsbar ljudupplevelse.
  • Tinnitusbehandling. För personer som lider av tinnitus (öronsus), erbjuder Starkey hörapparater med inbyggda tinnitusbehandlingsfunktioner. Dessa funktioner kan hjälpa till att minska och hantera tinnitusljudet i dina öron.
  • Diskret Design. Starkey erbjuder hörapparater med olika designalternativ. Man har många nästan osynliga hörapparater och modeller som är diskreta och estetiskt tilltalande. Detta gör att användarna kan välja en hörapparat som passar deras individuella preferenser.
  • Anpassningsbarhet. Starkey hörapparater är programmerbara och kan anpassas av audionomer för att möta dina specifika hörselbehov. Detta innebär att du som användare får en skräddarsydd lösning som är optimerad för din hörselnedsättning.

starkey-horapparater

På Eartech Hörselkliniker har vi flera medarbetare som tidigare arbetat på Starkey Hearing Technologies. Tveka inte att kontakt med oss för mer information om hörapparater från Starkey!

livio-edge-ai-ric

Nyfiken på hörapparater från Starkey?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
vvonplaten
Administratör