Om oss

Om oss

Eartech är inriktade på olika typer av högkvalitativa hörapparater, hörselskydd, In-Ear, hörlurar och tillbehör till dessa.

Vi som arbetar på Eartech har lång erfarenhet från hörselvården. Företaget har idag 10 stycken anställda och har huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm. Eartech har ett stort nätverk i hörselsverige bland audionomer, hörselingenjörer, ototekniker och öronläkare. Vi arbetar aktivt med de flertalet tillverkarna av hörapparater och hörselskydd.

Vår historia

Earsafety International AB startades 2013 då vi upptäckte att det fanns en brist på kunskap och produkter gällande hörselskydd och förebyggande av hörselskador. Vi har samlat ett brett utbud med många olika hörselskydd och In-Earprodukter för alla olika tillfällen, allt från standardhörselskydd till individuellt tillverkade formgjutna hörselskydd.

Sedan 2016 är vi auktoriserade av Stockholms Läns Landsting att prova ut hörapparater och vi har idag två mottagningar, en i Bromma och en på Lidingö. Idag har vi ett heltäckande sortiment hörselprodukter både för prevention och rehabilitering. Under 2017 bytte vi namn från Earsafety till Eartech. Vi är idag specialiserade på hörapparater, hörselskydd och arbetstekniska hjälpmedel för hörsel.

Vår personal

Ulf Tegnér

Ulf driver CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Ulf har arbetat väldigt länge inom hörselvården och har egentligen kontakter överallt där det drivs hörselverksamhet. Är väldigt aktiv i föreningen Sveriges Privata Öronläkare (SPÖ).

 

Christoffer Tegnér

Christoffer arbetar även på CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Har goda kunskaper om ljudisolering och lokalanpassning.

CA Tegnér AB ger också ut böckerna: Hörapparatutprovning, Handbok i hörselmätning, Metodbok i praktisk hörselmättning och Nordisk Lärobok i Audiologi.

Helené Ljung

Leg. Audionom, har tidigare varit chefsaudionom på Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Helené har tidigare varit verksamhetschef på M&M Hörsel och Aleris Hörsel. Vidare grundade Helené Audionomerna Sweden AB, en av Sveriges ledande kedjor av hörselkliniker, där hon var VD mellan 2006-2012.

Klas Johansson

Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård) och Oral Care (tandvård). Klas har mycket goda kunskaper om hörselhjälpmedel och hörapparater.

Mats Mood

Hörselingenjör och tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.

Veronica Ljungström

Leg. Audionom från Karolinska Institutet. Arbetar på vår mottagning på Dalens sjukhus i Enskede.

Sara Berget

Leg. Audionom från Örebro Universitet med många års erfarenhet av hörapparatutprovning, dels privat och via landstinget / SLL. Sara har tidigare jobbat på en av de större kedjorna men sökte större flexibilitet och fler valmöjligheter för att på bästa sätt kunna ge varje individ den bästa hjälpen

Jyri Kantanen

Leg. Audionom från Karolinska Institutet med många års erfarenhet av hörapparatutprovning, dels privat och via landstinget / SLL. Jyri har ett brinnande intresse för ljud och är även ljudtekniker så han lämnar inget åt slumpen vid inställningar/justeringar av hörapparater.

Andreas Dahl

Vår tekniker Andreas servar det mesta. Han har lång erfarenhet av service av hörapparater, hörselskydd och hörselhjälpmedel. Hörapparater, hjälpmedel och hörselskydd blir oftast som nya då Andreas är klar.

Linnea Pettersson

Leg Audionom. Utbildad vid Örebro universitet och arbetar på vår mottagning på Dalens sjukhus i Enskede.

Lise Björkroth

Leg Audionom. Utbildad vid Karolinska Institutet och har över 10 års erfarenhet från Karolinska universitetssjukhuset och från länssjukhuset i Kalmar.

Sara Mikelöv

Leg Audionom. Utbildad vid Karolinska Institutet och har erfarenhet av hörselrehabilitering från Karolinska universitetssjukhuset (Rosenlund). Sara har även arbetat mycket med tinnitus.