Om oss

Om oss

Eartech är inriktade på olika typer av högkvalitativa hörapparater, hörselskydd, In-Ear, hörlurar och tillbehör till dessa.

Vi som arbetar på Eartech har lång erfarenhet från hörselvården. Företaget har idag 26 stycken anställda och har huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm. Eartech har ett stort nätverk i hörselsverige bland audionomer, hörselingenjörer, ototekniker och öronläkare. Vi är leverantörsoberoende och arbetar aktivt med de stora tillverkarna av hörapparater och hörselskydd.

Vår historia

Earsafety International AB startades 2013 då vi upptäckte att det fanns en brist på kunskap och produkter gällande hörselskydd och förebyggande av hörselskador. Vi har samlat ett brett utbud med många olika hörselskydd och In-Earprodukter för alla olika tillfällen.

Sedan 2016 är vi auktoriserade av Region Stockholm inom vårdval primär hörselrehabilitering och vi har idag 6 mottagningar i Stockholms län (Bromma, Lidingö, Sollentuna, Odenplan, Täby och i Enskededalen (Dalens sjukhus)). Vi har också en mottagning i Göteborg. Idag har vi ett heltäckande sortiment hörselprodukter både för prevention och rehabilitering. Under 2017 bytte vi namn från Earsafety till Eartech Hörselkliniker AB. Vi är idag specialiserade på hörapparater, hörselskydd och arbetstekniska hjälpmedel för hörsel.

2019 blev Eartech Hörselkliniker AB utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

Vår personal

Ulf Tegnér

Ulf driver CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Ulf har arbetat väldigt länge inom hörselvården och har egentligen kontakter överallt där det drivs hörselverksamhet. Är väldigt aktiv i föreningen Sveriges Privata Öronläkare (SPÖ).

 

Christoffer Tegnér

Christoffer arbetar även på CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Har goda kunskaper om ljudisolering och lokalanpassning.

CA Tegnér AB ger också ut böckerna: Hörapparatutprovning, Handbok i hörselmätning, Metodbok i praktisk hörselmättning och Nordisk Lärobok i Audiologi.

Helené Ljung

Leg. Audionom, har tidigare varit chefsaudionom på Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Helené har tidigare varit verksamhetschef på M&M Hörsel och Aleris Hörsel. Vidare grundade Helené Audionomerna Sweden AB, en av Sveriges ledande kedjor av hörselkliniker, där hon var VD mellan 2006-2012.

Klas Johansson

Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).

Mats Mood

Hörselingenjör och tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.

Veronica Ljungström

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Veronica även läst kurser på civilingenjörsprogrammet vid Karlstads universitet. Veronica var också med och startade upp vår hörselmottagning på Dalens sjukhus sommaren 2018.

Sara Berget

Leg. Audionom från Örebro Universitet med många års erfarenhet av hörapparatutprovning, dels privat och via landstinget / SLL. Sara har tidigare jobbat på en av de större kedjorna men sökte större flexibilitet och fler valmöjligheter för att på bästa sätt kunna ge varje individ den bästa hjälpen

Andreas Dahl

Vår tekniker Andreas servar det mesta. Han har lång erfarenhet av service av hörapparater, hörselskydd och hörselhjälpmedel. Hörapparater, hjälpmedel och hörselskydd blir oftast som nya då Andreas är klar.

Lise Björkroth

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Lise har tidigare arbetat på länssjukhuset i Kalmar och sedan 12 år på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. På Huddinge arbetade Lise väldigt mycket med diagnostik av olika hörselskador. Lise har även hon fungerat som handledare för audionomstudenter och har vidareutbildningar från KI, Lunds universitet och Örebro universitet.

Linnea Pettersson

Leg Audionom från Örebro universitet. Linnea har även läst ett flertal kurser på folkhälsoutvecklarprogrammet vid Örebro universitet. Linnea var också med och startade upp vår hörselmottagning på Dalens sjukhus sommaren 2018.

Mattias Cederstam

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Mattias är även basist, sångare och låtskrivare på sin fritid. Tidigare har Mattias arbetat på Hörsam, Audionomerna och Audika. Mattias har en väldigt bred teknisk kompetens och över 10 års erfarenhet av hörapparatutprovningar.

Frida Liif

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Studerar parallellt masterprogrammet i Hälsoinformatik på KI. Har tidigare arbetat som platschef hos Audionomerna/Hörsam och har även arbetat på Hörhjälpen, Audiovox (i Danmark) och på Avesina Hörsel. Frida har lång erfarenhet av utprovningar av hörapparater och arbetstekniska hjälpmedel.

Ulrika Orre

Leg Audionom från Lunds universitet. Har tidigare arbetat på Audika, Hörhjälpen, Avesina Hörsel och på universitetssjukhuset i Linköping. Ulrika är även utbildad reflexolog. Ulrika har över 10 års erfarenhet av hörapparatutprovningar.

Soraya Khosravi

Leg Audionom från Göteborgs universitet. Magisterexamen i audiologi från Göteborgs universitet. Tidigare klinikchef för Audionomerna/Hörsam i Nacka och erfarenhet från Audika, Suavis, Frölunda specialistsjukhus och Citysjukhuset +7 i Göteborg. Soraya har en bred kompetens inom hörapparater och arbetat väldigt mycket med arbetstekniska hjälpmedel inom hörsel.

Lotta Hannu

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Lotta har lång erfarenhet av hörapparatutprovningar och har tidigare arbetat på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB och Bra Hörsel. Lotta är en väldigt uppskattad handledare av audionomstudenter har blivit utsedd till årets handledare vid verksamhetsförlagd utbildning (VfU) på KI.

Jenny Hedlund

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Jenny arbetat på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB och Bra Hörsel. Jenny har specialkompetens på riktigt små allt-i-örat hörapparater (djupkanalapparater) som hon arbetet mycket med.

Kimlin Connor-Pettersson

Leg Audionom och utbildad logoped. Kimlin är utbildad audionom i Holland och logoped i USA. Tidigare har Kimlin arbetat på Hörselexperten och innan det Better Hören i Holland. Kimlin har väldigt bred kompetens inom både hörsel, taluppfattning och kommunikation.

Carina Bellås

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Carina är även hörselpedagog och har arbetat länge i olika chefsroller inom den utvidgade hörselrehabiliteringen på Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund. Närmast kommer Carina från Hörbart i Stockholm.

Fredrika Tidman Elme

Leg. Audionom från Örebro universitet. Tidigare har Fredrika arbetat på Audika i Stockholm. Fredrika har varit med och startat vår verksamhet på Läkarhuset Odenplan.

Linnea Rönnehag

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Linnea arbetat hos Audionova i Stockholm. Linnea har bred erfarenhet av hörapparatutprovningar, arbetstekniska hjälpmedel och har även varit handledare för audionomstudenter hos Audionova.

Karin Ek

Leg. Audionom från Göteborgs universitet. Karin har tidigare även studerat socialt arbete och omsorg på Umeå universitet.

David Surac

Leg. Audionom från Göteborgs universitet med över 10 års erfarenhet av hörapparatutprovningar och hörseltekniska hjälpmedel. Tidigare har David arbetat på bland annat Audionomerna, Audika och Bra Hörsel Göteborg. David ansvarar för vår mottagning i Göteborg.

Edvin Ljung

Tidigare har Edvin arbetat på bland annat Falck Assistans. Hos Eartech arbetar Edvin med administration och kundtjänst.

Maria Ivarsson

Leg. Audionom Maria är utbildad på Örebro universitet och har tidigare arbetat på hörcentralen i Karlshamn.

Inger Granlöf

Arbetar som Front Office ansvarig på Eartech Hörselkliniker. Tidigare har Inger arbetat många år inom hotell- och servicesektorn och kommer närmast ifrån Audionova i Stockholm.

Erika Acosta

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Erika arbetat hos Audionova i Stockholm. Erika har en bred erfarenhet av hörapparatutprovningar och tekniska hjälpmedel.

Kiriakos Chnitidis (Koulis)

Lång erfarenhet av hörapparater/hörseltekniska hjälpmedel både inom egen verksamhet och från LIC Audio och Hörsam. Närmast kommer Koulis från Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund där han arbetade med service och reparationer av hörselhjälpmedel.

Amanda Wrang

Leg. Audionom. Utbildad på Örebro universitet. Amanda är även utbildad hudterapeut och har tidigare arbetat som audionom på Audiologiska kliniken på Universitetssjukhuset i Örebro.

Zebastian Alsbjer-Aronsson

Leg. Audionom. Utbildad på Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Zebastian arbetat på Hörsam i Stockholm och på Audika i Uppsala.