Eartech Logotyp

Om oss

Om Eartech Hörselkliniker AB

På Eartech arbetar vi med den absolut senaste tekniken för dina öron. Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi alltid kan hitta lösningar som passar just dig. Vi vill hjälpa dig att leva maximalt!

Huvudkontor och postadress:
Eartech Hörselkliniker AB. Gårdsfogdevägen 18 C.
168 67 Bromma

Org. nr: 556906-5468

Vi som arbetar på Eartech har lång erfarenhet från hörselvården. Företaget har idag 35 stycken anställda och har huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm. Eartech har ett stort nätverk i hörselsverige bland audionomer, hörselingenjörer, ototekniker och öronläkare. Vi är leverantörsoberoende och arbetar aktivt med de stora tillverkarna av hörapparater och hörselskydd.

Intresserad av att jobba hos oss?

Kolla gärna in videon nedan om Eartech Hörselkliniker AB. Du kan också skicka en intresseanmälan till personal@eartech.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vår historia

Earsafety International AB startades 2013 då vi upptäckte att det fanns en brist på kunskap och produkter gällande hörselskydd och förebyggande av hörselskador. Vi har samlat ett brett utbud med många olika hörselskydd och In-Earprodukter för alla olika tillfällen.

Sedan 2016 är vi auktoriserade av Region Stockholm inom vårdval primär hörselrehabilitering och vi har idag 7 mottagningar i Stockholms län (Bromma, Lidingö, Sollentuna, Odenplan, Södermalm, Täby och i Enskededalen (Dalens sjukhus)). Vi har också mottagningar i Göteborg, Örebro, Helsingborg, Enköping och Uppsala. Enköping och Uppsala ingår i vårdval grundläggande hörselrehabilitering i Region Uppsala. Helsingborg är godkända av Region Skåne. Idag har vi ett heltäckande sortiment hörselprodukter både för prevention och rehabilitering. Under 2017 bytte vi namn från Earsafety till Eartech Hörselkliniker AB. Vi är idag specialiserade på hörapparater, hörselskydd och arbetstekniska hjälpmedel för hörsel.

2019, 2020 och 2021 blev Eartech Hörselkliniker AB utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Eartech Hörselkliniker AB är medlem i branschföreningen Hörselföretagarna.

Vår personal

DSC04007-Edit-2

Ulf Tegnér

Ulf driver CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Ulf har arbetat väldigt länge inom hörselvården och har egentligen kontakter överallt där det drivs hörselverksamhet. Är väldigt aktiv i föreningen Sveriges Privata Öronläkare (SPÖ).

DSC04005-Edit-2

Christoffer Tegnér

Christoffer arbetar även på CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Har goda kunskaper om ljudisolering och lokalanpassning.

CA Tegnér AB ger också ut böckerna: Hörapparatutprovning, Handbok i hörselmätning, Metodbok i praktisk hörselmättning och Nordisk Lärobok i Audiologi.

ljung-audionom

Heléne Ljung

Leg. Audionom, har tidigare varit chefsaudionom på Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Helené har tidigare varit verksamhetschef på M&M Hörsel och Aleris Hörsel. Vidare grundade Helené Audionomerna Sweden AB, en av Sveriges ledande kedjor av hörselkliniker, där hon var VD mellan 2006-2012.

klas-johansson-eartech-horselkliniker

Klas Johansson

Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).

Mats

Mats Mood

Hörselingenjör och tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.

DSC03972-Edit-2

Veronica Ljungström

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Veronica även läst kurser på civilingenjörsprogrammet vid Karlstads universitet. Veronica var också med och startade upp vår hörselmottagning på Dalens sjukhus sommaren 2018.

tobias-norlen

Tobias Norlén

Leg. Audionom från Örebro Universitet och har tidigare arbetat inom hörselvården inom Region Gävleborg. Tobias är även utbildad ljudtekniker med fil. kand examen från Luleå Tekniska Universitet.

DSC03891-Edit-2

Andreas Dahl

Vår tekniker Andreas servar det mesta. Han har lång erfarenhet av service av hörapparater, hörselskydd och hörselhjälpmedel. Hörapparater, hjälpmedel och hörselskydd blir oftast som nya då Andreas är klar.

julian hemsida 2

Julian Pasquier

Arbetar med administration och kundtjänst på Eartech Hörselkliniker. 

Linnea

Linnea Pettersson

Leg Audionom från Örebro universitet. Linnea har även läst ett flertal kurser på folkhälsoutvecklarprogrammet vid Örebro universitet. Linnea var också med och startade upp vår hörselmottagning på Dalens sjukhus sommaren 2018.

Mattias

Mattias Cederstam

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Mattias är även basist, sångare och låtskrivare på sin fritid. Tidigare har Mattias arbetat på Hörsam, Audionomerna och Audika. Mattias har en väldigt bred teknisk kompetens och över 10 års erfarenhet av hörapparatutprovningar.

Frida-300x300

Frida Liif

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Frida har även en masterexamen i Hälsoinformatik från KI. Har tidigare arbetat som platschef hos Audionomerna/Hörsam och har även arbetat på Hörhjälpen, Audiovox (i Danmark) och på Avesina Hörsel. Frida har lång erfarenhet av utprovningar av hörapparater och arbetstekniska hjälpmedel.

LottaH

Lotta Hannu

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Lotta har lång erfarenhet av hörapparatutprovningar och har tidigare arbetat på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB och Bra Hörsel. Lotta är en väldigt uppskattad handledare av audionomstudenter har blivit utsedd till årets handledare vid verksamhetsförlagd utbildning (VfU) på KI.

DSC03942-Edit-2

Jenny Hedlund

Leg Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Jenny arbetat på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB och Bra Hörsel. Jenny har specialkompetens på riktigt små allt-i-örat hörapparater (djupkanalapparater) som hon arbetet mycket med.

Kimlin-2

Kimlin Connor-Pettersson

Leg Audionom och utbildad logoped. Kimlin är utbildad audionom i Holland och logoped i USA. Tidigare har Kimlin arbetat på Hörselexperten och innan det Better Hören i Holland. Kimlin har väldigt bred kompetens inom både hörsel, taluppfattning och kommunikation.

Sandra-nosa-audionom

Sandra Nosa

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Sandra arbeta på Audika i Stockholm och på Synsam Hörsel.

fatemeh-aghadadashi

Fatemeh Aghadadashi

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Fatemeh arbetat på Audika och Hörselexperten i Stockholm. Fatemeh har även läst medicinsk informatik på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH).

LinneaR

Linnéa Rönnehag

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Linnea arbetat hos Audionova i Stockholm. Linnea har bred erfarenhet av hörapparatutprovningar, arbetstekniska hjälpmedel och har även varit handledare för audionomstudenter hos Audionova.

David

David Surac

Leg. Audionom från Göteborgs universitet med över 10 års erfarenhet av hörapparatutprovningar och hörseltekniska hjälpmedel. Tidigare har David arbetat på bland annat Audionomerna, Audika och Bra Hörsel Göteborg. David ansvarar för vår mottagning i Göteborg.

Maria

Maria Ivarsson

Leg. Audionom Maria är utbildad på Örebro universitet och har tidigare arbetat på hörcentralen i Karlshamn.

Frida Eriksson

Frida Eriksson

Arbetar med administration och kundtjänst på Eartech Hörselkliniker. Tidigare har Frida arbetat på SVT och Posten. 

erica-audionom

Erika Acosta

Leg. Audionom från Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Erika arbetat hos Audionova i Stockholm. Erika har en bred erfarenhet av hörapparatutprovningar och tekniska hjälpmedel.

Vendela hemsida 2

Vendela Rosengren

Arbetar med administration och kundtjänst på Eartech Hörselkliniker. Tidigare har Vendela arbetat som gyminstruktör på Actic.

Sofia hemsida 2

Sofia Myhre-Långsjö

Arbetar med administration och kundtjänst på Eartech Hörselkliniker. Tidigare har Sofia arbetat som säljare/butikschef på Carlings och på Nordic Wellness.

_DSC1835-Edit-2

Kiriakos Chnitidis (Koulis)

Lång erfarenhet av hörapparater/hörseltekniska hjälpmedel både inom egen verksamhet och från LIC Audio och Hörsam. Närmast kommer Koulis från Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund där han arbetade med service och reparationer av hörselhjälpmedel.

Zebastian

Zebastian Alsbjer-Aronsson

Leg. Audionom. Utbildad på Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Zebastian arbetat på Hörsam i Stockholm och på Audika i Uppsala.

eartech-uppsala-erik-stammler

Erik Stammler

Leg. Audionom. Utbildad vid Karolinska Institutet (KI). Tidigare har Erik arbetat som audionom hos Audika i Stockholm. Erik arbetar på Eartech Uppsala Hörselklinik. 

Beatrix

Beatrix Erixon

Leg. Audionom. Utbildad vid Karolinska Institutet (KI). Beatrix arbetar på vår mottagning på Odenplan i Stockholm. 

bjornwinter

Björn Winter

Leg. Audionom utbildad vid Karolinska Institutet (KI). Björn har även läst kurser inom ljuddesign, ljudkultur och skapande av ljud på Linköpings universitet. Tidigare har Björn arbetat som audionom på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och på Audionova i Uppsala.

elinrosander

Elin Rosander Hedén

Leg. Audionom utbildad vid Karolinska Institutet (KI). Elin har även läst fristående kurser på Uppsala universitet. Tidigare har Elin arbetat som Area Manager och Regional Sales Manager på Audionova och som Enhetschef på Din Hörsel i Uppsala.

robert-blomfjord-eartech

Robert Blomfjord

Leg. Audionom utbildad vid Lunds universitet. Tidigare har Robert arbetat på audionommottagningen på Växjö centrallasarett

Madeleine

Madeleine Thorildsson

Madeleine är Chef Kundtjänst. Tidigare har Madeleine arbetat på Biltema och närmast var hon vice platschef och e-handelsansvarig på Byggmax Veddesta.

Ulrika

Ulrika Orre

Leg. Audionom utbildad vid Lunds universitet. Tidigare har Ulrika arbetat på Hörhjälpen, Audionomerna och Audika. 

Soraya

Soraya Khosravi

Leg. Audionom utbildad vid Göteborgs universitet. Soraya har även en magisterexamen i audiologi från Göteborg universitet. Tidigare har Soraya arbetat på Plus 7 Göteborg, Avesina Hörsel, Audika och Suavis. 

annalarsson

Anna Larsson

Leg. Audionom Anna har drygt 15 års erfarenhet som audionom och är utbildad vid Örebro universitet. Tidigare har Anna arbetat som audionom på Audionova i Helsingborg, Din Hörsel, Hörsam och på den audiologiska avdelningen, UMAS i Malmö.

cecilia

Cecilia Jacobsson

Leg. Audionom Cecilia har arbetat som audionom i över 20 år och är utbildad vid Örebro universitet. Tidigare har Cecilia arbetat på Audionova i Helsingborg, Hörsam, Din Hörsel och på Helsingborgs lasarett.

Version 3

Sara Hjelm

Leg. Audionom från Örebro universitet. Sara har arbetat som audionom flera år på Island samt inom hörselvården i Gävleborg.