oronproppar-somn

Eartech Sleep

Eartech Sleep

Eartech Sleep kan du ha i dina öron under många timmar utan att det blir obehagligt. Du slipper störande trafikljud, snarkande partner eller grannar som lever om.

Eartech Sleep är formgjutna individuella hörselskydd för sömn eller om du reser. Eartech Sleep gjuts individuellt efter dina öron så de skall passa perfekt och ge en god natts sömn.

 

Med Eartech Sleep så kan du ha sovpropparna i dina öron under många timmar utan att det blir obehagligt. Du slipper störande trafikljud, snarkande partner, grannar som lever om eftersom dessa ljud blockeras bort. Många använder dessa öronproppar när man åker tåg eller flyg för att kunna slappna av och sova utan att man störs av omgivningsbuller.

 

Dessa sovproppar tillverkas av en mjuk men ändå stabil silikon vilket gör att de är väldigt behagliga att ha på sig när du sover. Detta material är väldigt tåligt och har en lång livslängd. Du kan utan vidare sova på mage, rygg eller på sidan med dessa sovproppar och dom trycker inte i örat. Dessa öronproppar är också väldigt lätta att rengöra vilket bidrar till en bra öronhygien. Några egenskaper med Eartech Sleep är:

  • Dessa gjuts individuellt efter dina öron för en optimal passform och bekvämlighet.
  • Dessa blockerar ljud vilket gör de väldigt lämpliga om man vill sova. Kontakta oss för offert.
  • De har även ett litet ”grepp” inbyggda vilket underlättar att sätta in dem och ta ut dem.
  • Formgjutna silikonproppar kräver en avgjutning av dina öron. Vänligen kontakta oss för tid för detta. Kan fås i tre olika färger. Observera att färgerna i verkligheten ser annorlunda ut så beskrivningarna nedan är mer en indikation. 

pluggerz.sleep_colurs

Intresserad av en offert på Eartech Sleep?

Önskar du mer information kring öronproppar för sömn och Eartech Sleep så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Mats Mood
Hörselingenjör Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.