horapparat-anvandning

Att leva med hörapparater

Att leva med hörapparater

Att leva med hörapparater blir för många ett återupptäckande av världen omkring oss, men det kan ta tid att vänja sig och hörapparaterna kräver kontinuerlig vård för att fungera på bästa sätt.

Att vänja sig vid hörapparater

Till en början kan det kännas ovant att använda sina nya hörapparater, det är många ljud och intryck att lära sig hantera igen. Här har vi samlat våra bästa råd kring hur du kan vänja dig vid att använda hörapparater.

Skötsel av hörapparater

Alla våra hörapparater innehåller den senaste digitala tekniken och kan liknas vid tekniska precisionsinstrument. Trots detta är de robusta och håller många år, så länge de sköts om regelbundet. För att hjälpa dig att sköta om dina hörapparater har vi samlat skötselråd för alla typer av hörapparater här.

Broschyr om rengöring och skötsel
I broschyren Rengöring och skötsel av hörapparater har vi samlat de vanligaste råden för skötsel av dina hörapparater. Klicka på bilden för att ladda ner.

Hur är det att leva med hörapparater?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Carina Bellås
Leg. Audionom Utbildad på Karolinska Institutet (KI). Carina är även hörselpedagog och har arbetat länge i olika chefsroller inom den utvidgade hörselrehabiliteringen på Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund. Närmast kommer Carina från Hörbart i Stockholm.