Servicecenter

Servicecenter

Har du problem med dina hörapparater eller hörselskydd? På denna sida har vi försökt samla upp bra information som hjälper dig att sköta om dina hjälpmedel. Det finns en rad allmänna råd och tips. Vi har också samlat ihop ett antal videos från respektive tillverkare kring skötsel, parkopplingar, appar och rengöring.

På vår hörselverkstad har vi egna tekniker med lång erfarenhet av reparationer och service av hörapparater. Du kan också snabbt få hjälp med frågor och rådgivning om vilka tillbehör och hjälpmedel som passar just dig. På vår hemsida kan du läsa på om hur du sköter dina hörapparater. I broschyren nedan får du även en beskrivning kring rengöring och skötsel.

skotsel-horapparat

 

Vi har också specialpriser på batterier till hörapparater i vår butik. Här kan du också köpa tillbehör och annat till dina hörapparater.

horapparat-reparation

 

En modern hörapparat innehåller en rad olika komponenter. Då är det bra att veta vad man ska reparera om behovet uppstår. 

reparation-horapparat

Vi har hörselverkstäder i anslutning till våra hörselkliniker i Bromma och på Dalens Sjukhus. Har du problem med dina hörapparater? Ring oss på 020 - 12 12 26 eller maila oss på info@eartech.se så hjälper vi dig att boka en tid.

Vill du ha service av dina hörselhjälpmedel?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Klas Johansson
VD Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).