laddbara-horapparater-signia

Signia

Signia

Siemens hörapparater har funnits i över 130 år. Man startade serietillverkning av hörapparater redan 1913 i Berlin. Man utvecklade redan 1959 den första bakom-örat apparaten under namnet Siemens och den första i-örat apparaten lanserades 1966.

Signia är en välkänd tillverkare av hörapparater som erbjuder avancerade hörhjälpmedel och teknik för personer med hörselnedsättning. Nedan följer en presentation av Signia och deras produkter.

Signia är en del av WS Audiology och har en lång historia av att utveckla högkvalitativa hörapparater och lösningar för människor med nedsatt hörsel. Företaget har länge varit en innovativ kraft inom branschen.

horapparat-signia

Signia är kända för ett av de ledande företagen inom hörapparatindustrin. De använder sig av avancerad teknik för att förbättra användarupplevelsen och tillhandahålla högkvalitativa lösningar för människor med hörselskador. De utvecklar hörapparater som är små och diskreta samtidigt som de levererar mycket bra ljudkvalitet.

Signias produktutbud inkluderar ett brett spektrum av hörapparater som är anpassade för olika typer av hörselnedsättningar och användares behov. Några av Signias produkter är:

  • Signia Styletto. En serie av stilrena och diskreta hörapparater med hög prestanda. De har ett modernt utseende och erbjuder användare en bekväm och effektiv lösning för att förbättra sin hörsel.
  • Signia Pure. Dessa hörapparater är utformade för att vara enkla att använda och ger användare möjlighet att uppleva naturligt ljud utan kompromisser.
  • Signia Silk. Silk-hörapparaterna är extremt små och diskreta. Det gör dem särskilt populära bland användare som föredrar osynliga hörapparater.

bluetooth-horapparat-signia

Signia har varit framstående när det gäller att integrera teknologiska innovationer i sina hörapparater. Deras produkter har funktioner som tinnitusbehandling, riktningsmikrofoner för bättre röstigenkänning, Bluetooth-anslutning för trådlös strömning av ljud från andra enheter och mer.

signia-laddbara-horapparater

Signias sortiment av hörapparater erbjuder olika alternativ för olika behov och preferenser hos användarna.

google logoEartech HörselklinikerEartech Hörselkliniker
4.7 Stjärnor, baserat på 1207 Recensioner

Signia Xperience

Nyfiken på hörapparater från Signia?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Carina Bellås
Leg. Audionom Utbildad på Karolinska Institutet (KI). Carina är även hörselpedagog och har arbetat länge i olika chefsroller inom den utvidgade hörselrehabiliteringen på Karolinska universitetssjukhuset Rosenlund. Närmast kommer Carina från Hörbart i Stockholm.