hörselskydd-bluetooth-formgjutna

Soundscope pro-tect Industri

Soundscope Pro-Tect Industri

Soundscope Pro-Tect Industri är ett formgjutet elektroniskt hörselskydd optimerat för användning i arbetslivet. Låga ljud förstärks, skydd mot höga ljud och buller samt trådlös koppling till mobiltelefon mm.

Soundscope Pro-Tect Industri är ett formgjutet elektroniskt hörselskydd optimerat för användning i arbetslivet. Låga ljud förstärks, skydd mot höga ljud och buller samt trådlös koppling till mobiltelefon mm.

horselskydd-bluetooth

Med Soundscope Pro-Tect Industri får du ett formgjutet hörselskydd som du via Bluetooth kan koppla till din mobiltelefon. 

Soundscope Pro-Tect Industri är Starkeys senaste aktiva hörselskydd för industrin och bullriga arbetsmiljöer. Soundscope Pro-Tect Industri är ett formgjutet hörselskydd som sitter i örat vilket medför att man utan problem kan bära hjälm och glasögon.

gjutning-soundscope-protect

Vår audionom Lotta gör avgjutningar för Soundscope pro-tect Industri på en arbetsplats i norra Stockholm

Dessa hörselskydd tillverkas individuellt för dina öron. En audionom gör avgjutningar av dina hörselgångar och därefter läser man in dessa i en 3D-scanner. Sedan tillverkas skalen i hörselskydden i en 3D-printer. En tekniker sätter sedan ihop dem under mikroskop.

En kunds höger och vänster öra inscannade inför produktion av Soundscope Pro-Tect Industri. 

Under arbete skyddar de din hörsel mot de starka ljud som buller, maskiner och liknande, dessutom förstärker hörselskyddet de svaga ljuden så du lättare kan höra vad som sägs i din omgivning. Genom ny teknik har du nu överlägsen riktningshörsel så du hör varifrån ljudet kommer. Den nya tekniken ger även bättre ljudåtergivning och den är utrustad med aktiv vindbrusreducering. Tillverkare är Starkey Hearing Technologies.

soundscope-industri

Man kan även få Soundscope Pro-Tect Industri med snöre så man inte tappar dem. 

Nya Soundscope Pro-Tect Industri har flera olika program för att optimera användandet. Med hjälp av en induktiv halsslinga, eller Bluetooth-halsslinga, kan man få trådlös medhörning till exempelvis mobiltelefon eller läsplatta. Dessa hörselskydd drivs av hörapparatbatterier med storlek 13.

soundscope-bluetooth

Artone 3 Max är en Bluetooth-halsslinga som du har runt halsen vilket möjliggör trådlös koppling till din telefon. 

Inom många yrken kan det vara svårt att ha på sig hörselkåpor eftersom man behöver höra riktningen på ljud samtidigt som man skyddar sin hörsel. De är oerhört bekväma och du kan ha dem ute och under en mössa eller keps.

oronproppar-gjutna-blatand

Med Soundscope Pro-Tect Industri får du ett hörselskydd som samtidigt möjliggör medhörning och att du kan tala i mobiltelefonen trådlöst.

Du kan läsa mer om Soundscope Pro-Tect Industri i broschyren och bruksanvisningen nedan. Nedan finns även en beställningsblankett.

Broschyr Soundscope pro-tect Industri

Bruksanvisning Soundscope pro-tect Industri

Beställningsblankett Soundscope

Intresserad av en offert på Soundscope på jobbet?

Önskar du mer information om Soundscope Pro-Tect Industri så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Mats Mood
Hörselingenjör Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.