hörselskydd-bluetooth-gjutna

Hörselskydd

Hörselskydd

På Eartech Hörselkliniker arbetar vi med flera olika typer av hörselskydd och vi har ett av landets bredaste sortiment av skydd för dina öron.

Vi har hörselskydd och öronproppar för livets alla situationer!

Speciellt duktiga är vi på formgjutna hörselskydd och öronproppar. Dessa tillverkas efter avgjutningar av dina öron för en exakt passform och för att de skall vara så bekväma som möjligt. Vårt mål är att hörselskydden varje dag skall skydda dina öron från så mycket buller och höga ljudnivåer som möjligt.

Ställ din fråga till våra hörselspecialister!

Kontakta oss gärna på Eartech för kostnadsfri rådgivning om hur du kan skydda din hörsel på arbetet och på fritiden. Läs mer om våra formgjutna hörselskydd genom att klicka här

Vi gör också ett stort antal arbetsplatsbesök varje år. Det kan gälla föreläsningar om buller och hur man undviker att få hörselskador eller så gör vi hörselmätningar på ditt arbete. Våra audionomer åker ofta ut till företag, kommuner, skolor, förskolor, organisationer och andra arbetsplatser och gör avgjutningar på plats för olika öronproppar. Kontakta oss gärna för information om detta.

arbetsplatsbesok-horselskydd

Är ni flera som behöver formgjutna hörselskydd kan vi göra avgjutningarna ute på er arbetsplats

Har du redan bestämt dig för att skaffa formgjutna hörselskydd eller in-ear hörlurar så kan du boka tid för avgjutning på en av våra kliniker direkt här på hemsidan. Vill du hellre boka tid över telefon eller e-post så går det självklart också utmärkt!