laddningsbar-horapparat

Testa laddningsbara hörapparater i Stockholm

Testa marknadens bästa laddningsbara hörapparater!

Laddningsbara hörapparater idag är betydligt mer tekniskt avancerade än tidigare generationer. Du kan enkelt använda dessa under en hel dag utan att batterierna tar slut. Dessa kopplas enkelt till din mobiltelefon och du kan testa dessa hos oss under 30 dagar!

Tider kommande två dagar i Stockholm

På Eartech Hörselkliniker har vi landets bredaste sortiment av laddbara hörapparater. Vi är leverantörsoberoende och arbetar med alla de ledande tillverkarna i världen. Hos oss kan du prova dessa under 30 dagar för att avgöra hur din hörsel, din livskvalitet och hälsa påverkas av att använda de senaste generationerna hörapparater. Här kan du läsa mer om uppladdningsbara hörapparater och hur de fungerar.

Passa på och boka ett hörseltest hos våra legitimerade audionom för att få en status på hur din hörsel är. Utifrån detta test kan våra medarbetare ge dig tips och råd kring vilka hörapparater som passar bäst för dig.

De ledande laddbara hörapparaterna 2024 tillverkas av GN Hearing, Oticon, Starkey, Phonak och Signia. Vi har erfarenhet av alla dessa provar ut dessa varje dag på våra mottagningar. Nedan följer några bilder på dessa.

GN Nexia

laddstation-nexia

Oticon Intent

laddbara-oticon

Starkey Genesis AI

laddbar-horapparat-starkey

Phonak Lumity

laddare-phonak-horapparat

Signia IX

laddare-signia-horapparat

Passa på och boka tid hos oss på 020-121226 för att avgöra vilken modell och variant som passar just dig och din hörsel.

Välkommen till en värld av bättre hörande!

 

google logoEartech HörselklinikerEartech Hörselkliniker
4.7 Stjärnor, baserat på 1207 Recensioner

Nyfiken på laddningsbara hörapparater?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Klas Johansson
VD Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).