Publicerad

Eartech Södermalm Hörselklinik har öppnat!

horsel_horapparater_sodermalm

Nu i augusti har vi öppnat vår 7:e mottagning i Stockholm: Eartech Södermalm Hörselklinik. Mottagningen har 5 rum och ligger på Lignagatan 11. Man kan också gå in från Drakenbergsgatan 63. Här kan enkelt och snabbt göra ett hörseltest och få tips och råd om om hörapparater. Eartech Hörselkliniker är leverantörsoberoende och har tillgång till de absolut senaste hörapparaterna på marknaden. 

horselklinik_horseltest_eartech_sodermalm
På Eartech Södermalm Hörselklinik har vi fem stycken rum för hörseltest och utprovning av hörapparater

Du kan enkelt och snabbt ta dig till Eartech Södermalm Hörselklinik genom att åka tunnelbana till Hornstull. Det går också en rad stora busslinjer på Hornsgatan (exempelvis buss nummer 4). Man kan parkera på Lignagatan men även på Drakenbergsgatan. Det är också enkelt att cykla och gå till oss. Lokalen är handikappanpassad och är i bottenplan. 

Bor du på Södermalm, Liljeholmen, Aspudden, Mälarhöjden, Axelsberg, Örnsberg, Skärholmen eller Sätra och funderar på ett hörseltest eller hörapparater? Röd linje passerar oss (Hornstull) och du kan här träffa en audionom och ställa frågor om nedsatt hörsel, tinnitus och vad man kan göra åt detta. Här kan du också testa din hörsel och få återkoppling på detta hörseltest av våra audionomer. Vi jobbar också med formgjutna hörselskydd och öronproppar samt arbetstekniska hörselhjälpmedel

horapparat_audionom_sodermalm
Vår hörselmottagning på Södermalm är handikappanpassad och ligger i bottenplan

Eartech Södermalm Hörselklinik är auktoriserad av Region Stockholm inom ramen för primär hörselrehabilitering och du får del av de subventioner landstinget har vad gäller hörapparater och hörselvård. Frikort gäller. I samband med Corona/Covid-19 har vi utökade säkerhetsrutiner på våra kliniker. Vi har också möjlighet att prova ut hörapparater via telefon eller dator samt genomföra hembesök.

Du kan genom att ringa oss på 020-121226 eller maila info@eartech.se boka tid på Eartech Södermalm Hörselklinik. 

Välkommen till Eartech Södermalm Hörselklinik – Livet är värt att höra!