bra-horselskydd

Standardhörselskydd

Standardhörselskydd

Många gånger är ett hörselskydd av typen standard ett bra alternativ för att skydda hörseln. Alla hörselskydd dämpar ljud och fyller då sin primära funktion. Vi på Eartech har undersökt vad olika tillverkare har i sina sortiment och valt ut några olika modeller av standardhörselskydd som vi står för och tycker är bra.

Lite om hörselskydd som inte kräver avgjutningar

Väldigt många människor är exponerande för buller på arbetet och på fritiden. Det är idag inte bara inom industri och hantverk människor har problem med höga ljudnivåer. Idag är det minst lika vanligt inom vård, skola, omsorg och bland tjänstemän som sitter i kontorslandskap. Dessutom behöver man skydda sin hörsel på fritiden när man är på konsert eller på klubb. För dessa ändamål har vi på Eartech noga valt ut ett antal bra produkter som skyddar din hörsel samtidigt som du skall kunna höra tal på ett bra sätt.

bra-oronproppar

Idag finns det bra hörselskydd som inte kräver avgjutningar som är nästan osynliga

Hörselskydd bärs ofta under långa perioder och då är det viktigt att dom är bekväma och att de dämpar efter ljudbildens situation. För att utrustas med rätt typ av hörselskydd kan du kontakta oss. Kontakta oss gärna på 020-121226 för ytterligare information.

Nyfiken på avancerade hörselskydd?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Mats Mood
Hörselingenjör Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Startade hörselkedjan Bra Hörsel i Sverige. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.