Eartech Odenplan Hörselklinik

Eartech Odenplan Hörselklinik

Hos oss på Eartech Odenplan Hörselklinik kan du göra ett hörseltest och även prova marknadens absolut senaste hörapparater.

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Hörapparater i Vasastan, Stockholm

Välkommen till till Eartech Hörselklinik Odenplan. 2019 öppnade Eartech Hörselkliniker verksamheten på Läkarhuset Odenplan. Vi har fyra audionomrum och ett separat mätrum. Lokalerna är rymliga, ljusa och handikappanpassade. Det går hissar upp till mottagningen från entrén i bottenplan. Vi sitter på plan 6 och har egen ingång.

Eartech Hörselklinik Odenplan är auktoriserade av Region Stockholm

Genom att mottagningen är auktoriserad innebär det att du får del av landstingets subventioner och regelverk vad gäller hörapparater och hörselhjälpmedel. Du har också möjlighet att prova ut formgjutna hörselskydd och öronproppar samt arbetstekniska hjälpmedel för hörsel. Vi har tillgång både till Regionens upphandlade sortiment samt hörapparater via Fritt Val av hjälpmedel.

Hörseltest i Vasastan, Stockholm

När du bokar tid för ett hörseltest hos oss kommer någon av våra audionomer att testa din hörsel. Du behöver ingen remiss för att träffa en audionom hos oss. När du testar hörseln får du svar på hur du hör och om du har nedsatt hörsel. I dialog med din audionom får du även råd kring vad du kan göra för att höra bättre. Själva undersökningen tar cirka 45 minuter och är helt smärtfri.

Det kostar 250 kr att testa hörseln men frikort gäller. Är du över 85 år så kostar det ingenting.

Läkarhuset Odenplan är känt för att ha många olika specialistmottagningar i huset och har byggts utifrån ritningar av arkitekterna Sten Lindegren och Stig Ancker. Varje dag kommer en stor mängd stockholmare dit för vård och olika behandlingar. Huset ligger i kvarteret Spelbomskan och färdigställdes 1964.
På Läkarhuset Odenplan ligger även en av Stockholms största öronkliniker. Öron-Näsa-Halsmottagningen ligger på plan 5 och här arbetar 7 specialistläkare och en audionom. Eartech Odenplan Hörselklinik har mycket gott samarbete med ÖNH-mottagningen och om någon av våra patienter behöver en remiss till en öronläkare så ordnar vi detta.

Hitta till oss

Det går ett stort antal bussar till Odenplan och det finns även ett parkeringsgarage i fastigheten där man kan parkera. Vidare stannar tunnelbanan och pendeltågen vid Odenplan. Stationen är Odenplan.

Man kan även ta cykeln till oss och enkelt parkera den vid cykelställen utanför ingången. Läs mer om Eartech Odenplan Hörselklinik på 1177, Hitta och Eniro.

Vi som jobbar på Eartech Odenplan

Frida Buaka

Frida Buaka

Leg. Audionom

Beatrix

Beatrix Erixon

Leg. Audionom

Frida-300x300

Frida Liif

Leg. Audionom

Madeleine

Madeleine Thorildsen

Administratör