horapparater-bromma

Eartech Örebro Hörselklinik

Eartech Örebro Hörselklinik

Välkommen och gör ett hörseltest och se vilken hörapparat som skulle passa dig på Eartech Hörselklinik Örebro.

Hörapparater i Örebro

På Eartech Örebro Hörselklinik kan du utan kostnad göra ett hörseltest hos någon av våra legitimerade audionomer. Du får snabbt svar på hur din hörsel är och kan ställa frågor om vad man kan göra för att höra bättre. Att tidigt få en diagnos på sin hörselnedsättning och att man gör något åt den förbättrar både livskvalitet och allmänhälsa.

Eartech Örebro Hörselklinik finns på Klostergatan 23 i centrala Örebro. Lokalen ligger i kontorshotellet.

Vi har många patienter från Örebro och övriga Närke. Det är lätt att parkera i närheten och man når oss även med buss. Det finns en cykelparkering utanför vår lokal.

Hörseltest i Örebro

Hos Eartech Örebro Hörselklinik så kan du prova marknadens ledande hörapparater utan kostnad under 30 dagar. Vi är leverantörsoberoende och arbetar med alla ledande tillverkare som Resound, Oticon, Phonak, Widex, Starkey och Signia. Söker du olika tillbehör och hjälpmedel till din hörapparat så har vi det också.

Du kan alltid utan kostnad testa hörapparater under en månad hos oss. Att få möjlighet att testa marknadens ledande teknik är något som uppskattas mycket av våra kunder.

Om du provar hörapparater hos oss så kan du välja mellan att besöka vår mottagning eller kontakta oss digitalt via din telefon, läsplatta eller dator. På Eartech Örebro Hörselklinik har vi lång erfarenhet av hörapparatutprovningar på klinik men även på online. Vi kan även göra justeringar och service via exempelvis din telefon.

Vi jobbar också mycket med arbetstekniska hjälpmedel inom hörsel för dig om är yrkesverksam eller är mellan jobb. Här hjälper vi dig med hjälpmedel och även ansökan till exempelvis Försäkringskassan.

Ett annat område vi arbetar mycket med är formgjutna hörselskydd och öronproppar till kunder i Örebro och övriga Närke. Det kan handla om gjutna hörselskydd för jakt, skola, sömn, simning, MC eller för användning inom industri och hantverk.

Kontakta oss gärna på 020-121226 för mer information eller om du vill boka tid för kostnadsfri rådgivning. Du kan även boka tid på vår hemsida eller maila frågor till oss på info@eartech.se

Välkommen till Eartech Örebro Hörselklinik – Livet är värt att höra!

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Vi som jobbar på Eartech Örebro

DSC03972-Edit-2

Veronica Ljungström

Leg. Audionom

Soraya

Soraya Khosravi

Leg. Audionom