Eartech Södermalm Hörselklinik

Eartech Södermalm Hörselklinik

Hos oss på Eartech Södermalm Hörselklinik så kan du snabbt och enkelt boka tid för ett hörseltest. Du kan också prova marknadens mest avancerade hörapparater och hörselhjälpmedel.

Hörapparater på Södermalm

Genom att Eartech Södermalm Hörselklinik är leverantörsoberoende arbetar vi med den absolut senaste tekniken från de ledande tillverkarna på marknaden. Vi får kontinuerligt utbildning av olika leverantörer så vi är uppdaterade på nyheter och hur de kan användas för att du skall kunna höra bättre. Om du är intresserad av hörapparater på Södermalm så är idag exempelvis hörapparater möjliga att koppla till din mobiltelefon, läsplatta och dator utan problem. Via olika appar kan du själv kontrollera och ändra inställningar på dina hörapparater. Vi har också Eartech Online som innebär att du som befintlig användare inte alltid behöver komma till vår hörselmottagning utan vi kan enkelt göra justeringar via internet. Här kan du få hjälp med dina hörapparater om du exempelvis är på resa eller är i sommarstugan.

Vad gäller hörselhjälpmedel så finns det idag olika sätt att erhålla dessa. På Eartech Södermalm Hörselklinik så är vi experter på arbetstekniska hjälpmedel som man kan få hjälp från Försäkringskassan, arbetsgivaren eller Arbetsförmedlingen. Vår audionom hjälper dig med att prova ut hörselhjälpmedel och också med själva ansökan. Om du har hörapparat redan så har det under de senaste åren lanserats en rad olika appar och andra oerhört bra och praktiska produkter som trådlöst kopplas till dina hörapparater.

Välkommen till Eartech Södermalm Hörselklinik - Livet är värt att höra!

Hörseltest på Södermalm

Hos oss på Eartech Södermalm Hörselklinik kan du enkelt boka tid och göra ett hörseltest och få råd av en legitimerad audionom. Man behöver ingen remiss och vi har korta väntetider. Totalt har vi 5 stycken audionomrum tillgängliga för hörseltest på Södermalm. När du besöker någon av våra audionomer kan du också passa på och fråga om tinnitus eller andra problem med öronen.

Att komma och testa hörseln hos oss på Södermalm kostar 250 kr. Detta är en patientavgift som Region Stockholm tar ut. Frikort gäller. Har du hunnit fylla 85 år utgår ingen patientavgift.

Efter att du gjort hörseltestet så vet man hur du hör och man kan också ge råd om vad du kan göra för att höra bättre. Här tar man hänsyn till din livssituation, hur du lever, om du arbetar och vilka önskemål du har. Våra mottagningar är också auktoriserade av Region Stockholm vilket innebär att du har rätt till de subventioner landstinget har. Bor du inte i Stockholm kan du söka dig till oss som privatpatient.

Hitta till oss

Närmaste tunnelbana är Hornstull. Även buss nummer 4 stannar vid Lignagatan. Adressen är Lignagatan 11 och det är ingång från gatan. Du ringer på ringklockan utanför så öppnar vi dörren. Vi ligger på bottenplan.

Det finns relativt gott om parkeringsplatser på Drakenbergsgatan. Här gäller Stockholms stads parkeringsregler. Man kan också cykla till oss och det finns ett flertal cykelställ utanför vår lokal.

Lokalen är handikappanpassad och man kan enkelt ta sig in med rollator eller rullstol. Läs mer om Eartech Södermalm Hörselklinik på 1177 och Eniro.

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Vi som jobbar på Eartech Södermalm

Linnea

Linnea Petterson

Leg. Audionom

Zebastian

Zebastian Alsbjer-Aronsson

Leg. Audionom

Version 3

Sara Hjelm

Leg. Audionom