Täby centrum

Eartech Täby Hörselklinik

Eartech Täby Hörselklinik

På Eartech Täby Hörselklinik, ligger i Täby Centrum, så kan du kolla din hörsel och även prova marknadens ledande hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel.

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Hörapparater i Täby

Eartech Hörselklinik Täby är auktoriserad av Region Stockholm. Detta innebär att du som kund har rätt till landstingets stöd och förmåner vad gäller hörselrehabilitering och hörapparater. Genom att vi är leverantörsoberoende har vi tillgång till den absolut senaste tekniken från världens ledande tillverkare. Du har möjlighet att prova ut en hörapparat via regionens upphandlade sortiment eller via Fritt val av hjälpmedel.

När du träffar din audionom i Täby så finns möjligheten att koppla dina hörapparater till en app vilket gör att du själv kan styra volym, ändra program eller göra olika inställningar. Det finns också möjlighet att justera dina hörapparater på distans vilket innebär att du inte alltid behöver komma in till vår mottagning.

Hörseltest i Täby

På mottagningen i Täby arbetar ett antal väldigt erfarna legitimerade audionomer. Det är någon av dessa som kommer att testa din hörsel. Själva hörseltestet tar runt 45 minuter och här får du svar på hur din hörsel är på olika frekvenser. Är hörseln nedsatt? Hör du normalt ett eller båda öronen? Både höger och vänster öra testas. Din audionom förklarar också vad du kan göra för att höra bättre. Har du problem med öronsus eller tinnitus får du även tips och råd för att hantera detta bättre.

Att besöka oss i Täby och testa hörseln kostar 250 kr. Dock gäller frikort enligt Region Stockholms regler. Om du är över 85 år så utgår ingen avgift.

Ansvarig för mottagningen är Jenny Hedlund som är utbildad på Karolinska Institutet (KI) och har arbetat som audionom i över 15 år. Tidigare har Jenny varit på Aleris Hörsel, Audionomerna Sweden AB, Bra Hörsel Danderyd & Sollentuna och senast var Jenny ansvarig för Eartech Hörselklinik Sollentuna. Jenny har bred erfarenhet av alla på marknaden förekommande hörapparater och har specialkompetens på riktigt små hörapparater.

Hitta till oss

Mottagningen är i Täby Centrum (adress: Norra Galleriagången 1031, plan 2). När du kommer till Täby Centrum så ligger uppgången med hissar mittemot Willys kassor. Grannar är Naprapatgruppen och Sway Dansskola. Vår mottagning är enkel att besöka och är handikappanpassad. Du kan läsa mer om Eartech Täby Hörselklinik på 1177, Eniro eller Hitta.

Enklast tar du dig till Täby Centrum via Roslagsbanan. Här är Täby Centrum en egen station. Följande bussar passerar Täby Centrum: 604, 605, 627 och 676. Man kan också enkelt parkera i Täby Centrum. Det är gratis parkering upp till 2 timmar varje dag. Välj gärna norra parkeringen eftersom den är närmast vår hörselklinik.

Vi som jobbar på Eartech Täby

DSC03942-Edit-2

Jenny Hedlund

Leg. Audionom

Marie Wirdeman

Marie Wirdeman

Leg. Audionom