horapparater-vasteras

Eartech Västerås Hörselklinik

Eartech Västerås Hörselklinik

Välkommen och gör ett kostnadsfritt hörseltest och testa någon av marknadens absolut bästa hörapparater hos Eartech Västerås.

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Hörapparater i Västerås

Brusande städer, vackra fågelsång och livliga samtal – ljuden som omger oss är en integrerad del av livet. För att försäkra dig om att du inte går miste om dessa ljud, besök Eartech Hörselkliniker i Västerås och upptäck en värld av ljud genom att få professionell hjälp med din hörselnedsättning.

Eartech Hörselkliniker, beläget i hjärtat av Västerås (Slottsgatan 21), erbjuder inte bara professionell hörselvård utan också möjligheten att utföra ett hörseltest utan kostnad. Genom att boka en tid för detta test ges du chansen att undersöka din hörselhälsa och identifiera eventuella utmaningar du kan stå inför.

Om hörseltestet avslöjar att du hör sämre har du möjlighet att prova marknadens bästa hörapparater under 30 dagar. På så att du kan uppleva skillnaden själv hur hörapparaterna hjälper dig i din vardag.

horsel-vasteras

Testa marknadens ledande hörapparater och hjälpmedel hos oss på Eartech

Det erfarna och engagerade teamet av audionomer på Eartech Hörselkliniker kommer att guida dig genom varje steg av processen. Från det ögonblick du kliver in på kliniken till dess att du går ut, kommer du att känna dig omhändertagen och förstådd.

Att ta hand om din hörselhälsa är en investering i din livskvalitet och hälsa. Genom att besöka Eartech Hörselkliniker i Västerås tar du det första steget mot en bättre förståelse av din hörsel och vad som kan göras för att höra bättre. Boka ditt kostnadsfria hörseltest idag och ge dig själv möjligheten att uppleva livet med klarare och rikare ljud.

Skaffa formgjutna hörselskydd och öronproppar i Västerås

Eartech Västerås Hörselklinik erbjuder en unik och skräddarsydd upplevelse när det kommer till hörselskydd. Genom att erbjuda formgjutna hörselskydd skapar de en personlig och effektiv lösning för att skydda hörseln i olika situationer. Att prova på formgjutna hörselskydd hos Eartech Västerås Hörselklinik är en investering i både hörselhälsa och komfort.

oronproppar-vasteras

Hos Eartech Västerås har vi ett brett sortiment av formgjutna hörselskydd och öronproppar

Vid besöket på kliniken kommer du att uppleva en professionell och vänlig atmosfär. Det första steget är att diskutera dina specifika behov och önskemål med våra audionomer. De kommer att guida dig genom processen och besvara eventuella frågor du kan ha angående formgjutna hörselskydd och hur de fungerar i din vardag.

Själva tillverkningsprocessen av formgjutna hörselskydd är enkel och smidig. En specialanpassad form görs av ditt öra för att säkerställa en perfekt passform. Detta görs genom att använda en behaglig och formbar silikonmassa. Utifrån denna tillverkas hörselskydden med hjälp av 3D-skrivare. Resultatet är hörselskydd som sitter bekvämt och säkert i örat och ger ett optimalt skydd mot skadliga ljudnivåer.

Det unika med formgjutna hörselskydd är att de inte bara skyddar mot höga ljud, utan de kan också anpassas för olika användningsområden. Oavsett om du behöver hörselskydd för arbete, musik, motorsport, jakt, sömn eller andra aktiviteter så har vi på Eartech produkter för detta.

När du har provat formgjutna hörselskydd hos Eartech Västerås Hörselklinik kommer du att uppskatta den höga kvaliteten och det personliga engagemanget. Dina öron förtjänar det bästa skyddet, och med formgjutna hörselskydd kan du vara säker på att du får en lösning som är skräddarsydd för dig och dina öron.

Välkommen till Eartech Västerås Hörselklinik – Livet är värt att höra!

Vi som jobbar på Eartech Västerås

eartech-audionom-vastmanland

Lavin Balisani

Leg. Audionom

carolina-berg-horapparat

Carolina Berg

Leg. Audionom