Serviceverkstad

Eartech Serviceverkstäder

Har du problem med dina hörapparater? På Eartech hörselkliniker har vi egna serviceverkstäder där vi servar alla märken av hörapparater.

På vår hörselverkstad har vi egna tekniker med lång erfarenhet av reparationer och service av hörapparater. Du kan också snabbt få hjälp med frågor och rådgivning om vilka tillbehör och hjälpmedel som passar just dig. Vi har också specialpriser på batterier till hörapparater i vår butik.

horapparat-reparation

 

En modern hörapparat innehåller en rad olika komponenter. Då är det bra att veta vad man ska reparera om behovet uppstår. 

reparation-horapparat

Vi har hörselverkstäder i anslutning till våra hörselkliniker i Bromma och på Dalens Sjukhus. Har du problem med dina hörapparater? Ring oss på 020 - 12 12 26 eller maila oss på info@eartech.se så hjälper vi dig att boka en tid.

Vill du ha kontakt med våra serviceverkstäder?

För personlig rådgivning eller hjälp att boka tid så kan du ringa oss på 020-12 12 26, skicka e-post till info@eartech.se eller lämna ett meddelande till höger

Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Klas Johansson
VD Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Tidigare verksamhetschef på AGA Linde Healthcare (andningssjukvård), Oral Care (tandvård) och Kognitiva Teamet Rehab (stress- och smärtrehabilitering). Civilekonom (Umeå universitet) och Executive MBA (Stockholms universitet).