Vad våra kunder tycker om oss

Vad våra kunder tycker om oss

På Eartech arbetar vi med att hitta lösningar som passar just dig! Recensera oss gärna!

google logoEartech HörselklinikerEartech Hörselkliniker
4.7 Stjärnor, baserat på 374 Recensioner

Jag fick jättefin hjälp av Mattias, så kunnig och pedagogisk!

Anne
2022-06-25

Trevlig bemötande,pedagogisk och kunnig personal.Allt gick så bra och snabb.Tack för allt.

Neside Gürler
2022-06-22

Bra bemötande och snabb leverans efter besöket hos audionomen.
Hörapparaterna fungerar kanon.

Lars-Ove Ivarsson
2022-06-21

Äntligen tog jag mod till mig och kontaktade Eartech. Fick föreslagna apparater för 14 dagar sen och är bättre än nöjd. Särskilt tack till Soraya för proffesionellt och vänligt bemötande som hjälpte mig med mina nya ”öron-vänner”

Per Rosberg
2022-06-21

Jag är mycket nöjd och glad över bemötandet!

Sigrid Lundqvist
2022-06-21

Eartech har otroligt professionella audionomer och tekniker med pedagogisk förmåga att guida till rätt hörselapparat. En kundservice som överträffade förväntningarna med uppföljning, återkoppling och justering för bästa passform, inställning och upplevelse, både psykiskt och fysiskt! För mig var det en gåva att äntligen, utan ansträngning, kunna höra tal i olika miljöer. Dessutom har min tinnitus lindrats och jag känner mig piggare! Tack särskilt till Linnea P och Sebastian på Södermalm Eartech!

Ylva Mannervik
2022-06-20

Eartech har otroligt professionella audionomer och tekniker med pedagogisk förmåga att guida till rätt hörselapparat. En kundservice som överträffade förväntningarna med uppföljning, återkoppling och justering för bästa passform, inställning och upplevelse, både psykisk och fysisk! För mig var det en gåva att äntligen utan ansträngning kunna höra tal i olika miljöer. Dessutom har min tinnitus lindras och jag känner mig piggare! Tack särskilt till Linnea P och Sebastian på Södermalm Eartech!

Ylva Mannervik
2022-06-20

Trevlig och väl tillmötesgående personal!

Patrik Dahlberg
2022-06-03

Mycket nöjd med kontakten med Eartech Bromma och audionom Lotta som kunnigt och engagerat hjälpt mig att hitta välfungerande hörselhjälpmedel.

Christer Mangs
2022-05-31

Kunnig och pedagogisk personal i Täby Centrums lokal. Fick bästa servicen runt allt nytt kring min hörsel!

Eva Ekberg
2022-05-31
  • 1
  • 2
  • 32
  • >