eartech-horapparat-balsta

Eartech hörselkliniker i Bålsta

Välkommen till Eartech Hörselkliniker i Bålsta!

Hos oss på Eartech Hörselkliniker kan du prova ut hörapparater och hörselhjälpmedel. Vår mobila verksamhet besöker under vissa perioder Övergrans bygdegård i Bålsta. Vi arbetar på uppdrag av Region Uppsala. Ingen remiss krävs och att komma och testa hörseln är kostnadsfritt i Region Uppsala.

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat och du vet om att du behöver prova ut en ny. Enligt Region Uppsalas regler är man berättigad till nya hörapparater efter fyra år.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

google logoEartech HörselklinikerEartech Hörselkliniker
4.7 Stjärnor, baserat på 1207 Recensioner

Mobil hörselvård i Region Uppsala

 

På Eartech Hörselklinikers mobila verksamhet, beläget på Övergrans bygdegård i Bålsta, får du inte bara tillgång till avancerad hörselvård utan också en personlig och professionell service. Verksamheten bedrivs på uppdrag av Region Uppsala.

eartech-horapparat-balsta

På Övergrans bygdegård bedriver Eartech mobil hörselvård

Hörselundersökningen på Eartech Hörselkliniker är utformat för att noggrant utvärdera din hörsel och identifiera eventuella problemområden. Kliniken använder modern teknik och erfaren personal för att säkerställa noggranna resultat. Under testet kommer du att få svara på olika ljudstimuli och utvärdera din förmåga att höra.

  • Under ditt första besök hos oss på Övergrans bygdegård kommer vi att genomföra ett hörseltest och göra en behovsbedömning. Här tas även beslut om vi skall prova hörapparater eller ej.
  • Under ditt andra besök kommer vi att prova ut hörapparater om det finns behov av detta.
  • När utprovningen är klar kommer du övergå till vår permanenta mottagning på Kungsgatan 43 i Uppsala.

Övergrans bygdegård ligger på Klockargårdsvägen 6, 746 93 Bålsta. Under länken här så hittar du en karta dit. Det är lätt att parkera utanför. Buss nummer 803 och 895 går till Övergrans Kyrka som är i närheten. Här hittar du vilka bussar som passerar.

eartech-overgran

Här ligger Övergrans bygdegård i Bålsta

Efter att ha fått resultaten från hörseltestet kommer du att få möjlighet att diskutera dina behov och önskemål med teamet på Eartech Hörselkliniker. De kommer att guida dig genom de olika alternativen för hörapparater och hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dig. Om möjlighet finns kommer vi även försöka prova ut hörapparater vid ditt andra besök hos oss. Du kan läsa mer om Region Uppsalas regler för hörapparater här

Eartech Hörselkliniker på Övergrans bygdegård erbjuder en bekväm och avslappnad miljö där du kan prova hörapparater. Personalen kommer att förklara funktionerna på varje enhet och se till att du känner dig trygg med hur de används.

Den personliga touchen och omsorgen som Eartech Hörselkliniker erbjuder skapar en positiv och stödjande atmosfär för dem som behöver hörselvård. Kliniken strävar efter att skapa en meningsfull förändring i människors liv genom att återställa och förbättra deras hörselupplevelse.

eartech-horselkliniker-buss

Med vår buss kan vi snabbt och säkert genomföra mobil hörselvård

Sammanfattningsvis är Eartech Hörselkliniker på Övergrans bygdegård i Bålsta en plats där hörselvård blir en personlig och professionell resa. Genom att erbjuda hörseltest och hörapparatutprovning skapar vi möjligheter för dig att höra bättre och förbättra din livskvalitet.