horapparater-bromma

Eartech Bromma Hörselklinik

Eartech Bromma Hörselklinik

Välkommen och gör ett hörseltest och se vilken hörapparat som skulle passa dig på Eartech Hörselklinik Bromma. Vi har också en serviceverkstad här om du skulle behöva hjälpa med dina hörselskydd och hörapparater. .

Hörapparater i Bromma

På Eartech Hörselkliniker har vi lång erfarenhet av hörsel, tinnitus och hörseltekniska hjälpmedel. Eartech är specialiserade på den absolut senaste tekniken inom hörsel. På Eartech Bromma Hörselklinik satsar vi på hög kvalitet i vårt arbete och vi har väldigt duktiga audionomer som jobbar hos oss. Vår mottagning i Bromma har varit igång sedan 2017. Totalt har vi idag 7 hörselmottagningar i Stockholms län. Samtliga ingår i vårdvalssystemet, primär hörselrehabilitering, inom Region Stockholm. Du kan prova både Region Stockholms upphandlade hörapparater och hörapparater från systemet Fritt Val av hjälpmedel.

Hörseltest i Bromma

Hos oss kan du testa hörseln och få råd av våra legitimerade audionomer. Du behöver ingen remiss för att träffa oss. Alla våra verksamheter är auktoriserade av Region Stockholm och vi är leverantörsoberoende. Det innebär att du omfattas av landstingets subventioner vad gäller hörapparater och hörselhjälpmedel. Våra audionomer har också tillgång till hörapparater från alla stora tillverkare på marknaden. Du kan klicka här för att boka ett hörseltest direkt på vår mottagning i Bromma (Gårdsfogdevägen 18A).

I Region Stockholm kostar det 250 kr att komma och göra ett hörseltest hos en audionom. Om du har frikort så gäller det. Ingen avgift utgår om du hunnit fylla 85 år.

Vi har 3 audionomrum på vår mottagning i Bromma. Dessutom har vi serviceverkstad där vilket gör att vi enkelt kan reparera hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel. På Eartech Bromma Hörselklinik har vi dessutom service och support av audiometrar från hela Sverige. Det innebär att våra audionomer har tillgång till den absolut senaste tekniken inom hörselmätningar och vi följer noga den internationella utvecklingen inom hörselmätningar och audiologi.

Alla våra audionomer är legitimerade av Socialstyrelsen och har lång erfarenhet av hörselvård och utprovning av hörapparater.

Hitta till oss

Många reser till vår hörselmottagning via tunnelbana till Sundbyberg centrum, pendeltåg till Sundbybergs station, tvärbana till Karlsbodavägen (Mariehäll) eller så tar man bil eftersom det finns gott om parkeringsplatser vid vår mottagning. Det går också ett stort antal bussar, däribland 509 som går till Brommaplan, som även den passerar Karlsbodavägen. Därifrån är några minuters promenad till oss. Mer information om hur du reser kollektivt till Eartech Bromma Hörselklinik finns på SL’s reseplanerare. Mottagningen ligger också väldigt nära Bromma flygplats vilket innebär att vi även har patienter från hela Sverige som besöker oss.

Lokalerna är handikappanpassade så om man har rollator eller rullstol är det inga problem. Det finns även separat handikapparkering vid ingången till Gårdsfogdevägen 18 A. Läs mer om Eartech Bromma Hörselklinik på 1177, Hitta eller Eniro.

Ta första steget till en bättre hörsel och välkommen att boka tid för ett hörseltest hos Eartech Bromma Hörselklinik!

Tidsbokning

Om du inte varit hos oss innan brukar vi börja med att göra ett hörseltest. Det kan också vara så att du redan har en hörapparat från oss och du vill ha hjälp med denna. Här kan du också boka tid för att rådgöra om vad man kan göra om du hör sämre eller lider av tinnitus. Du kan också boka tid för att göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd eller öronproppar.

Skriv gärna under ”sökorsak” vad du vill ha hjälp med. Detta för att vår audionom bättre skall kunna förbereda sig inför ditt besök.

 

Vi som jobbar på Eartech Bromma

LottaH

Lotta Hannu

Leg. Audionom

tobias-norlen

Tobias Norlén

Leg. Audionom

Sandra-nosa-audionom

Sandra Nosa

Leg. Audionom