Eartech Göteborg Hörselklinik

Eartech Göteborg Hörselklinik

På Eartech Göteborg Hörselklinik så kan du utan kostnad göra ett hörseltest och även få tips och råd vad gäller marknadens absolut senaste hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel.

Hörseltest i Göteborg

Nu kan du som bor i Göteborg boka ett kostnadsfritt hörseltest och få tips och råd om hur du kan höra bättre. Är du intresserad av ett kostnadsfritt hörseltest Göteborg? Många väntar väldigt länge med att testa sin hörsel. Kan man få hjälp tidigt så kan man tidigare börja arbeta med att höra på de frekvenser där man har nedsatt hörsel. Genom att göra ett hörseltest så får du veta hur du hör och vår audionom går även igenom ditt audiogram med dig. Här får man direkt återkoppling.

Många gånger väntar man väldigt länge med att söka hjälp när man hör sämre. Det är inte ovanligt att man träffar personer som hört dåligt i över 10 år. Att tidigt komma och testa hörseln i Göteborg är nu en möjlighet genom att Eartech Hörselkliniker har öppnat en mottagning på Odinsgatan 13.

Eartech Göteborg Hörselklinik är privat och du behöver ingen remiss för att träffa oss.

Ansvarig för vår hörselmottagning i Göteborg är David Surac. David är legitimerad audionom sedan 2009 har tidigare arbetat på Borås sjukhus, Audionomerna Sweden AB, Audika och senast på Bra Hörsel Göteborg. De senaste 10 åren har David hjälpt många göteborgare att höra bättre och har en väldigt bred kompetens inom hela hörselområdet. Passa även på att ställa frågor om tinnitus till David som har lång erfarenhet av olika behandlingsalternativ.

Har du svårt att höra på restaurang? Får du fråga om ofta? Är ljudet på TV och radio numera ganska högt hemma? Ringer det eller piper det i ett eller båda öronen? Allt detta är vanliga frågor som vår audionom kan svara på och även ge råd för fortsatt hjälp med din hörsel. När du besöker oss för ett gratis hörseltest i Göteborg kan du ställa frågor och få information om vad som passar just dig.

Hörapparater i Göteborg

Letar du efter den absolut senaste tekniken inom hörapparater så har vi på Eartech Göteborg Hörselklinik ett brett sortiment.

Man beräknar att det finns 257.000 människor med en hörselnedsättning i Västra Götaland. Det innebär att runt 17,9% av Västra Götalands befolkning hör sämre (Hörselskadade i Siffror 2017, Hörselskadades Riksförbund). Så: problemet med att höra sämre är stort och många människor påverkas av detta. Det gäller inte bara den som hör dåligt utan påverkar även personens omgivning.

Hos Eartech Göteborg Hörselklinik har vi tillgång till marknadens absolut bästa hörapparater. Vi arbetar med alla ledande tillverkare på marknaden som Phonak, Oticon, GN Resound, WIdex, Unitron, Bernafon, Signia, Siemens, Sivantos och Starkey. Dessutom har David lång erfarenhet av utprovning av arbetstekniska hjälpmedel. Här kan du som är yrkesverksam kontakta oss på Eartech Göteborg Hörselklinik för mer information om hur du kan höra bättre på jobbet. Vad gäller hörapparater Göteborg: är du nyfiken på den absolut senaste tekniken så är du välkommen att kontakta oss för bokning av en tid för en förutsättningslös diskussion. Läs mer om Eartech Göteborg Hörselklinik på Eniro eller Hitta.

Vi som jobbar på Eartech Göteborg

David

David Surac

Leg. Audionom