Publicerad den Lämna en kommentar

Hörselskydd och kommunikation med Eartech 2in1

blåtand-horselskydd

Att kunna kommunicera under arbetet samtidigt som du skyddar din hörsel är viktigt. Du kan ta ett samtal från en kund samtidigt som din hörsel skyddas från buller. Standardproppar och vanliga headset passar inte alltid och ger inte det skydd dina öron behöver. 

Med Eartech 2in1 som bas kan du få ett antal olika kommunikationslösningar ihop med dessa. Du får ett formgjutet hörselskydd men du kan också lyssna på musik och svara i telefon samtidigt. Genom kombinationen av formgjutna hörselskydd av kvalitetshörlurar får du det bästa av två världar i en produktlinje. 

Eartech 2in1 har olika akustiska filter som gör att du kan styra hur mycket dämpning dina hörselskydd skall ha. Dessa hörselskydd är CE-märkta och klarar de krav på ett modernt hörselskydd som du har. 

Basen – Eartech 2in1

gjutna-oronproppar-blatand
Eartech 2in1 är formgjutna hörselskydd med dämpfilter

Eartech 2in1 är hörselskydd som tillverkas utifrån avgjutningar av dina öron. De görs i mjuk silikon och du kan välja dämpfilter med olika dämpning (15, 20 eller 25 dB). Du kan enkelt ta loss dessa filter och istället sätta i olika typer av hörlurar. 

Olika färgval till dina Eartech 2in1

Eartech 2in1 Bluetooth

formgjuten-oronpropp-bluetooth
Med Eartech 2in1 Bluetooth får du formgjutna hörselskydd med blåtand

Med dessa blåtandshörlurar så kan du enkelt och trådlöst koppla upp dig mot din mobiltelefon. Du kan svara på samtal, ändra volymen, ändra låt och även pausa musiken direkt via din hörlurar. Några egenskaper:

  • 17 dB dämpning
  • Tvåvägskommunikation via Bluetooth
  • 10 timmars driftstid. Tar ca 2 timmar att ladda

Eartech 2in1 Hörlurar

Med Eartech 2in1 Hörlurar kan du lyssna på musik med dina formgjutna hörselskydd

Med dessa hörlurar kan du använda dina Eartech 2in1. Du kan enkelt koppla dessa till ett 3,5 mm uttag på ljudkällan. Genom att använda dessa hörlurar så blockerar du effektivt bort bakgrundsljud samtidigt som du hör vad som sägs. Några egenskaper:

  • 17 dB dämpning
  • 3,5 mm uttag
  • Envägskommunikation

Eartech 2in1 Mikrofon

Med Eartech 2in1 Mikrofon kan du tala länge i telefon eller video

Dessa är väldigt bra om du talar mycket i telefon eller ofta deltar i telefonmöten eller videomöten. Med Eartech 2in1 Mikrofon så skyddar du din hörsel samtidigt som du kan tala i telefon. Genom att hörselskydden tillverkas till just dina öron så blir de väldigt bekväma. Några egenskaper:

  • 17 dB dämpning
  • 3,5 mm uttag
  • Tvåvägskommunikation via telefon, dator eller radio

Eartech 2in1 PortoTube

Eartech 2in1 PortoTube passar dig som arbetar med radio eller annan kommunikationsutrustning

Dessa är utvecklade för att kunna kopplas ihop med olika radios och walkie-talkies. De är optimala för dig som vill ha ett bekvämt hörselskydd. De ger ca 17 dB dämpning och kan snabbt och enkelt kopplas till din kommunikationsutrustning.

Kontakta oss gärna på Eartech Hörselkliniker för mer information och råd kring vilken kommunikationsutrustning som passar dina formgjutna hörselskydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *