Publicerad den Lämna en kommentar

Utbildning om Phonak Lumity hörapparater och Roger FM-system

horapparat-lumity

I slutet på mars var runt 10 personer från oss på Eartech Hörselkliniker med på Phonaks utbildning kring Lumity hörapparater och FM-system. Utbildningen var på Freys Hotell i centrala Stockholm och var mycket bra och lärorik.

Phonak Lumity hörapparater och Phonak Roger FM-system är två väldigt bra produkter som förbättrar livskvaliteten för personer med hörselnedsättning. De är utformade för att ge högkvalitativ ljudförstärkning och klart ljud och för att göra det lättare att höra i olika ljudmiljöer. 

Phonak Lumity hörapparater är diskreta och bekväma att bära hela dagen. De är utformade för att med den senaste tekniken för att ge en optimal förstärkning av ljud. De minskar effektivt bakgrundsbrus för att säkerställa ett mycket bra ljud även i svåra ljudmiljöer. 

Vana användare av Phonak hörapparater vittnar om att ljudet från Lumity låter väldigt mjukt och att laddaren är väsentligt bättre. Apparaterna kan anpassas för att passa individuella hörselnedsättningar och är enkla att använda. Man kan också få vattenavvisande hörapparater vilket gör dem lämpliga för utomhusaktiviteter och sport.

Phonak Roger FM-system är utformade för att förbättra ljudkvaliteten i bullriga miljöer. Systemet fungerar genom att sända rösten från en talare till mottagaren via radiovågor. Detta ger en klar och tydlig ljudsignal till användaren. Det gör det enklare att höra och förstå i bullriga miljöer som restauranger, konserter eller möten. Systemet är också kompatibelt med andra hörapparater och cochleaimplantat.

Tillsammans är Phonak Lumity hörapparater och Phonak Roger FM-system en kraftfull kombination som hjälper personer med hörselnedsättning att höra och delta i vardagliga aktiviteter, både på arbetet och fritiden, utan hinder. Dessa produkter är tillförlitliga och användarvänliga och de är ett utmärkt val för alla som vill ha en förbättrad hörsel.

Har du frågor om hörapparater och FM-system från Phonak har vi på Eartech Hörselkliniker lång erfarenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *