Publicerad den Lämna en kommentar

Nu öppnar Eartech Örebro Hörselklinik!

Nu kan du som bor i Örebro besöka Eartech Örebro Hörselklinik och testa din hörsel samt få råd om vilka hörapparater som passar dig. Vi är en privat hörselklinik som arbetar med de absolut senaste hörapparaterna på marknaden. Hos oss kan du även prova arbetshjälpmedel och göra avgjutningar för formgjutna hörselskydd. Eartech är leverantörsoberoende och arbetar med alla stora tillverkare av hörapparater på marknaden.

Eartech Örebro Hörselklinik sitter i en bra och trevlig lokal på Klostergatan 23

Eartech Örebro Hörselklinik ligger på Klostergatan 23 (kontorshotellet) i centrala stan. Du kan snabbt och enkelt boka tid för ett kostnadsfritt hörseltest och prova hörapparater samt hörseltekniska hjälpmedel. 

Gör ett kostnadsfritt hörseltest och testa hörapparater hos oss på Eartech Örebro Hörselklinik

Är du yrkesverksam kan vi hjälpa till med en ansökan om arbetstekniska hörselhjälpmedel till Försäkringskassan och om du är arbetssökande till Arbetsförmedlingen. Vi gör också besök ute på företag för både utprovning av arbetshjälpmedel och för avgjutningar till hörselskydd. 

Välkommen att kontakta oss på Eartech Örebro Hörselklinik! 

Ni når oss på 020-121226 eller mail: info@eartech.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *