Publicerad den Lämna en kommentar

Nu öppnar Eartech Hörselkliniker i Enköping och Uppsala!

I januari 2021 så slår vi upp portarna till våra två nya mottagningar i Enköping och Uppsala. Eartech Enköping Hörselklinik och Eartech Uppsala Hörselklinik arbetar på uppdrag av Region Uppsala inom ramen för grundläggande hörselrehabilitering. Hos oss kan du göra ett hörseltest hos någon av våra legitimerade audionomer. Du får också råd och tips om hur du kan höra bättre. 

Eartech Hörselkliniker är leverantörsoberoende och arbetar med alla stora tillverkare av hörapparater i världen. Vi är specialiserade på att med den senaste tekniken få människor att höra bättre och förbättra både livskvalitet och hälsa. Hos Eartech Hörselkliniker kan invånare i Region Uppsala få hjälp med sin hörapparat och hörsel. På våra mottagningar arbetar audionomer med lång erfarenhet av hörselvård och vi har dessutom ett brett sortiment av formgjutna hörselskydd och arbetstekniska hjälpmedel. 

Du behöver ingen remiss för att besöka oss. Hos oss betalar man enbart Region Uppsalas patientavgifter för hjälpmedel. Att komma och testa hörseln är kostnadsfritt. Du kan här på vår hemsida direkt boka tid i Uppsala eller Enköping. Läs mer om patientavgiften för grundläggande hörselrehabilitering på 1177

Välkommen till Eartech Enköping Hörselklinik!

Eartech Enköping Hörselklinik ligger på Sandgatan 13B i Enköping. Det är enkelt att ta sig till vår mottagning både med kollektivtrafik, cykel eller bil. Det finns gott om parkeringar i närområdet där man kan använda p-skiva.

horapparater_horseltest_uppsala

Eartech Uppsala Hörselklinik ligger på Kungsgatan 43 i Uppsala. I samma byggnad finns även två ÖNH-mottagningar om det finns behov av öronläkare. Vår mottagning ligger i centrala Uppsala och det är enkelt att åka kommunalt till oss via både tåg och buss. Det finns också ett par parkeringshus i närheten av vår lokal. 

Välkommen att boka tid eller ställa frågor om din hörsel till oss på Eartech Hörselkliniker på telefon 020-121226 eller via mail: info@eartech.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *