Publicerad den Lämna en kommentar

Ny hörselteknik gör skillnad i människors liv

Nya hörapparater och ny hörselteknik förbättrar människors kommunikation och livskvalitet. Mailet nedan är från en av våra kunder, Lars, till vår audionom Carina Bellås på Dalens sjukhus. Mailet är publicerat med godkännande från Lars.

Hej Carina,

Vill bara berätta att jag är så nöjd och glad för mina båda hörapparater. Alla dess förträffliga funktioner fungerar perfekt.

Har nu haft detta hjälpmedel i snart ett år. Frågat mina barn hur dom upplever att jag numera använder mig av hörapparater. ”Du är med på ett helt annat sätt när hela familjen är samlad och kommentarerna haglar tätt”.
Trevligt och bra för alla med andra ord.

För att inte tala om när jag lyssnar på musik via Spotify i telefonen. Nu slipper andra i min omgivning lyssna på min favoritmusik på hög volym i rummet. Nej numera är det bara jag som hör det jag spelar. Detsamma gäller när jag lyssnar på Tv ljudet, även det direkt in i mina hörapparater. Jag reglerar ljudet som blir perfekt för mig utan att det stör någon annan i rummet. Vanligtvis lyssnar jag på ”ljudet som strömmar ut i rummet” Men när det är en film eller annat med begränsat bra ljudkvalitet, ja då väljer jag att få ljudet även direkt in i mina hörapparater.

När min fru kör bilen med mig som passagerare i framsätet, ja då höjer jag volymen på hörapparaten för vänster öra. Då hör jag perfekt vad frun säger utan att för den skull få med onödigt med trafikbuller även om jag i och för sig har en väldigt välisolerad bil.

Batteritiden räcker näst intill alltid även om jag går upp väldigt tidig samt lägger mig sent. Visst, det har hänt att jag laddat på lite mot kvällningen men då har jag gått upp vid 04 samt streamat en hel del under dagen.

Tack Carina för all din hjälp med att ta fram de för mig bästa hörapparaterna, inklusive 
Tv-Connector samt justera  in så att funktionen för mig blivit så bra.

Med bästa hälsningar
Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *