Publicerad den 4 kommentarer

Nu öppnar Eartech Helsingborg Hörselklinik!

eartech_horselklinik_helsingborg

Nu öppnar vi vår första hörselmottagning i Skåne. Vi ligger på Drottninggatan 62 i centrala Helsingborg. Från och med i sommar kommer vi att arbeta på uppdrag av Region Skåne. Är du över 20 år och i behov av hörapparater är du välkommen att kontakta oss för hjälp.

Hos oss behöver du ingen remiss för att besöka oss. Eartech Helsingborg Hörselklinik är leverantörsoberoende och arbetar med den absolut senaste tekniken från GN Resound, Phonak, Oticon, Widex, Signia och Starkey. När du besöker oss får du hjälp med bland annat hörselutredning, information om olika hjälpmedel, tips och råd vad man kan göra när man har nedsatt hörsel och hjälp med att prova ut olika hjälpmedel. Genom att vi är en godkänd audionommottagning så omfattas du av Region Skånes regelverk och stöd för hörapparater.

Med utsikt mot Danmark ligger Eartech Helsingborg Hörselklinik

Eartech Helsingborg Hörselklinik ligger på Drottninggatan 62 i Helsingborg. Lokalen är handikappanpassad och helt nyrenoverad. Du kan lätt ta dig till oss med kollektiva färdmedel men i vår omedelbara närhet finns också många parkeringshus.

På Eartech Helsingborg Hörselklinik är vi leverantörsoberoende och har tillgång till marknadens absolut senaste hörapparater

På vår mottagning i Helsingborg kan du också prova ut arbetstekniska hjälpmedel och formgjutna hörselskydd och öronproppar. Vi hjälper dig med ansökan till Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vad gäller gjutna hörselskydd har vi Sveriges bredaste sortiment och har mycket bra lösningar för bland annat jakt, sömn, musik, skola, MC, industri och simning. Vi gör också arbetsplatsbesök både vad gäller utprovningar av hjälpmedel för arbete och formgjutna hörselskydd. Välkommen att kontakta oss för mer information!

På Eartech Helsingborg Hörselklinik arbetar våra legitimerade audionomer Anna Larsson och Cecilia Jacobsson. Både Anna och Cecilia har lång erfarenhet inom hörselvården och är uppskattade audionomer av kunder runt om i Skåne.

Välkommen till Eartech Helsingborg Hörselklinik! Du kan boka tid redan nu genom att ringa 020-121226

4 reaktioner på “Nu öppnar Eartech Helsingborg Hörselklinik!

 1. Jag vill gärna besöka er och testa min laddare till hörapparatensom jag har lite problem med!

  1. Hej Bengt-Åke,

   Tack för detta. Du kan boka tid hos oss på 020-121226

 2. Hej
  Jag har haft under många år tinnitus och fr 2019 vertij
  Svårt att promenera, tappar balansen
  Trots alla övningar som jag fick fr läkare ORL,får jag fortfarande svindel
  Kan ej sova , först pga tinnitus och fr 2019 svårt att sova på vänster sida , snurrar sängen och har i magen en hemsk känsla
  Samma känsla när jag böjer mig, kan inte ta ng nerifrån och uppifrån
  Kan jag få test ECOh
  Elektrocochleografi och test för balans Elektronistagmografi
  Jag är en kvinna 68 år pensionär
  Kan jag få en tid?
  Tack
  Mihaela Al Weswasi

  1. Hej Mikaela, kontakta oss gärna på 020-121226 så skall vi hjälpa dig vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *